ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
العم عجل الویک الفرج برای امام زمان🥺، استغفرالله ربی و اتوب علیه برای بخشش گناهان، الهغفر لوالدی، الهم الحفظنی عن ذنب، و ربنا آتنا معروف
🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین
ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا قره اعین وجعلنا للمتقین امامااللهم عجل لولیک الفرج باردارم برای هم ...
این دعا رم بخون "ربنا واجعلنا مسلِمَینِ لک و من ذریتنا امه مسلمه لک و ارنا مناسکنا و تب علینا انک انت تواب الرحیم" این دعای حضرت ابراهیم و حضرت اسماعیله وقتی که کعبه رو ساختن من به نیت خودم و نینیم وقتی باردار بودم میخوندم خیلی حس خوبی میداد بهم..اعرابش رو دقت کن مثنی ست معنیش هم خیلی قشنگه
خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
التماس دعا دارم عزیزم برام دعا کن ان شالله اولاد سالم و صالح خدا بهم بده
ان شاءالله خدا عاقبت بخیرشون کنه
دعای "رب اوزعنی ان اشکر نعمتک التی انعمت علی و علی والدی و ان اعمل صالحا ترضاه و اصلح لی فی ذریتی انی تبت الیک و انی من المسلمین"هم به این منظور ان شاءالله کمک کننده ست
خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)