2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 83 پست
مطمعنید ؟من شنیدم میگن فقط سه تا میارم بعد اگر نخواستی پروندت بسته میشه

شما اینو مطمئنی؟ تا جایی که من میدونم هر نوبت با توجه به شرایط شما فقط یک بچه میارن و اگه اونو نپذیرفتی باید دوباره صبر کنی تا نوزاد دیگه ای متناسب با شرایط شما پیدا کنن و بهت معرفی کنن که ممکنه چند ماه طول بکشه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دیگه به سرپرستی میگیریم و انگار فرزند خودمونه دیگه

عزیزم هرکی رو که آدم به سرپرستی بگیره محرم نمیشه‌. محرمیت قاعده خونی داره، شیری داره، کلامی و تعهدی داره.صیغه ازدواج ۴ تا کلمه نیست. معیار محرمیت الهی داره.از بیمارستان و شکم یه مادر دیگه هم بری بچه بیاری مستقیم خونه خودت، بازم محرمیتی در کار نیست. حتما برو از دفتر مرجع تقلیدت بپرس چیکار باید کنین واسه محرمیت. الان همه خانومایی که تو خیابون میان هم اگه روسری در بیارن و بگن همه مثه داداشامن، خدا رو که نمیتونن گول بزنن. محرم و نامحرم هم در آیات قرآن صراحتا گفته شه کیان.

نامه چیه؟؟؟ باید با توجه به جنسیت بچه از راه شیر دادن یکی از اطرافیان یا عقد موقت بچه رو به خودتون و ...

عزیزم الان این خانم در مورد راههای محرمیت پرسیدن. چیزی که دغدغه شماست الزاما دغدغه بقیه نیست. منم اقدام کردم ولی اصلا این موضوع برامون مهم نیست ولی برای روند اداری مجبوریم ی نامه ببریم

عزیزم الان این خانم در مورد راههای محرمیت پرسیدن. چیزی که دغدغه شماست الزاما دغدغه بقیه نیست. منم اق ...

اینکه دغدغه شما هست یا نیست مهم نیست. اینکه بچه یه عمر با مامان یا بابای نامحرم احساس محرمیت نکنه مهمه. اینکه اگه قراره مامان یا بابای صوری باشه، محرمیت ایجاد شه مهمه.وگرنه معلومه که فهم ناقص من و شما در برابر فهم و علم کامل خالق بیش از ۳ هزار میلیارد کهکشان هیچی نیست و خودمون با عقل ناقصمون هنوز خیلی از مبانی خانواده، معیار پدرومادر شدن، محرمیت و سایر مسایل رو نمیفهمیم یا شایدم هیچوقت نمیفهمیدیم اگه خود خدا نمی گفت‌.چون همین خدا به پیغمبرش گفت وقتی کل خلقت رو مثه فیلم مستند بهت گفتم اولش چی شد، الان چی میشه و بعدش چی خواهد شد رو، توئه پیغمبر هم اگه خودم با آیات قرآن بهت نمی گفتم، نمیتونستی خودت بفهمی.

اینکه دغدغه شما هست یا نیست مهم نیست. اینکه بچه یه عمر با مامان یا بابای نامحرم احساس محرمیت نکنه مه ...

عزیزم 

حرف من چیز دیگه ای. شما تمام تاپیک های مربوط به فرزند خواندگی رو نگاه کن تو همین سایت 

هرکسی سوالی داشته سریع ی نفر اومده و پرسیده محرمیت چی؟ من میگم کسی که اقدام می‌کنه خودش به تمام ابعادش فکر کرده و پا تو این مسیر گذاشته، خانواده من و همسرم همه مذهبی هستن و اگر این تصمیم رو گرفتیم به همه چیش فکر کردیم. خانواده ای که پا تو این مسیر میزاره یا داره تصمیم میگیره اینقدر نگرانی ها داره که این موضوع توش گم چون بهرحال ی مدلی حل میشه. الان آقای صانعی میگه چون سر سفره شما بزرگ میشه محرم و ما هم نامه از دفتر ایشون ارایه دادیم، حالا ممکن کسی این راه رو قبول نداشته باشه بره سراغ راههای دیگه. خدا رو شکر خود قانونگذار به این موضوع فکر کرده و تا مدرک محرمیت ندی دادگاه بچه رو نمی‌ده‌. من فقط حرفم اینه اگر کسی سوالی داره یا میخواد در مورد تجربه ما بدونه دیگه وارد بدیهیات نشیم. شما بلااستثنا تو همه تاپیک ها این سوال رو میبینی 

عزیزم حرف من چیز دیگه ای. شما تمام تاپیک های مربوط به فرزند خواندگی رو نگاه کن تو همین سایت هرکسی سو ...

چرا هرچی رو میخواین توجیه کنین میگین آقای صانعی گفته؟!کجا گفته؟ لینکش رو بده‌‌. مثه دروغ کاشت اشکالی واسه غسل و وضو نداره که به دروغ میگن صانعی گفته اشکال نداره. شما اصلا بچه رو ول کن. خودت همین الان اگه بری ۳۰ سال سر سفره یکی دیگه غذا بخوری، محرم میشی‌؟ چرا حرفهای پوچ میزنین. مادر بچه، کسی هست که بچه از رحمش متولد میشه‌.پدر بچه، کسی هست که بچه از صلبش نطفه ش شکل گرفته‌. ۱۰۰ سال هم بچه بره سر سفره یه پدرومادر دیگه، هیچ محرمیتی ایجاد نمیشه‌. محرمیت یا با اتصال رحمیه مثه پدر و مادر و خواهر و خاله و عمه و دایی و عمو .‌‌ که صراحتا در قرآن آیه داره در سوره نور. یا با شیردهی زمان بندی شده مستمر که اونم قاعده داره. یا با جاری شدن صیغه ازدواج چه از نوع دائم چه از نوع موقت‌‌. حالت دیگه ای واسه محرمیت نداریم که نونش رو بخوری، محرمی! مهمترین مسئله فرزند خواندگی دقیقا همینه.چون اگه محرمیتی در کار نباشه نسبا به اون پدر فرضا، بچه بعدا حتی میتونه با اون آقا، شرعا و قانونا ازدواج کنه! 

چرا هرچی رو میخواین توجیه کنین میگین آقای صانعی گفته؟!کجا گفته؟ لینکش رو بده‌‌. مثه دروغ کاشت اشکالی ...

ما ی سری مرجع تقلید تو کشورمون داریم 

حالا یسری ها اعتقاد دارن و تقلید میکنن یسری ها هم نه 

یکی از این مراجع ایت الله صانعی هستند. من و همسرم مراجعه کردیم به دفتر ایشون و نامه ممهور به مهر ایشون رو گرفتیم. پس نظر ایشون اینه، حالا ممکن شما بگید من قبول ندارم بری سراغ فتوای ی مرجع تقلید دیگه. خیلی ها صیغه نامه یا هر مدرک دیگه ای میبرن. قانون گذار خودش حواسش بوده و ابن موضوع رو لحاظ کرده و از من پدر و مادر مدرک میخواد و تا نبرم اصلا فرایند پیش نمیره تو بهزیستی و دادگاه. من حرفم اینه وقتی کسی هر سوالی در مورد فرزند خواندگی می‌پرسه سریع نریم سراغ سوالاتی که فقط ذهن خودمون رو مشغول کرده. خیلی تصمیم سخت و پرچالشی و محرمیت که بقول شما راه داره و جز واجبات شرعی و قانونی تو ایران، کمترین چالش این مسیر. 

ما ی سری مرجع تقلید تو کشورمون داریم حالا یسری ها اعتقاد دارن و تقلید میکنن یسری ها هم نه یکی از این ...

فتوای شرعی، حکم علنیه. نامه مهر و موم شده هم نمیخواد. ما خودمدن از بر شدیم این شیوه های من در آوردی رو. مرجع تقلید هم عروسک خیمه شب بازی نیست. کسی هست که امام معصوم بعد از اینکه ۱۱ امام قبلی توسط اکثریت بی عقل به شهادت رسیدن، گفت بهشون رجوع کنین تا زمان تحقق ظهور و حکمرانی جهانی معصوم مرتبط با خالق عالم به همه مخلوقات. بنابراین ۱۰ ۱۵ سال فقاهت و مطالعه و استدلال و تعقل مرجع تقلید در آیات و روایات مستند، کاملا ریشه عقلی داره برای کسانی که خودشون شرایط مطالعه و تحقیق و رسیدن به اجتهاد رو ندارن.محرمیت مسئله بسیار مهمیه و ما مثه فرضا فرانسه نیستیم که رئیس جمهورش بعد این رل رفتن و بچه دار شدن، تازه بخواد ازدواج کنه با مادری که اونم بچه هاش رو ول کرد! یعنی هنوز مونده ایران به کثافت کاریای غربیا برسه و فرهنگ فرزندخواندگی در ایران، سازوکارهای شرعی و قانونیش باید طبق اصول الهی پیش بره.چون خود خدا در قرآن میگه همتون آسیب می بینین. جز اونایی که ایمان آوردن و بعد اعمالشون صالح شد. در سوره عصر. اینو خالقی میگه که خودش از هرچی در گذشته آفریده تا حال و آینده بی پایان روح با خبره و کاملا میدونه نیازها و ظرفیت های مخلوقاتش در درون و بیرون، چیه.