2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 83 پست
فتوای شرعی، حکم علنیه. نامه مهر و موم شده هم نمیخواد. ما خودمدن از بر شدیم این شیوه های من در آوردی ...

عزیزم این نامه فتوای ایشون متاسفانه سایتشون مشکل داشت و نتونستم لینک بفرستم. این راه انتخابی ما بود، شما هم میتونید بر اساس نظر و ترجیح خودتون اقدام کنید.

این نامه خودم قسمت بالا چون اطلاعات شخصی بود کات کردم

آفتاب آمد دلیل آفتاب.دقیقا در این نامه به نامحرم بودن اشاره می کنه و میگه بعد سن تکلیفش بهش بگین که ما پدرومادر واقعیت نیستیم و بچه دیگران هستی.ممنون از ارسال نامه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفتاب آمد دلیل آفتاب.دقیقا در این نامه به نامحرم بودن اشاره می کنه و میگه بعد سن تکلیفش بهش بگین که ...

ما تصمیم داریم تا پنج سالگی بگیم با کمک مشاور و قطعا بعد سن تکلیف خودش می‌تونه تصمیم بگیره 

ما تصمیم داریم تا پنج سالگی بگیم با کمک مشاور و قطعا بعد سن تکلیف خودش می‌تونه تصمیم بگیره

خودشم تصمیم بگیره، بازم نامحرمین.کلا دو تا سبک زندگی بیشتر وجود نداره. یکی اینکه کاری به مبدا و مقصد آفرینش و ابدیت روح و هدفمندی خالق نداشته باشیم و کل دنیا ماییم و خواسته های ما و هی به خودمون دروغ بگیم که بعد دنیا، خبری نیست. ۲ اینکه متوجه باشیم هر تصمیممون بینهایت اثر جاودان داره چه در فکر و چه در عمل در صدم ثانیه های زندگی. من با حمایت و کمک به پرورش این بچه ها از نظر عاطفی و مالی موافقم اما با فرزندخواندگی مخالفم چون دروغه‌. چون فرزند بازیچه ما نیست که سال ها پدرومادر تخیلی داشته باشه. ما هم اجازه نداریم چند سال با روان بچه بازی کنیم. اما آدم میتونه به این بچه ها، هر کمک مالی، روحی و معنوی رو انجام بده.حتی اگه پدرومادر مشخص دارن، آدم میتونه بره به پدرمادراشون کمک کنه که بیان بچه رو تحویل بگیرن و در هزینه ها، دستگیری کنه. این مدل، خیلی بهتره.

خودشم تصمیم بگیره، بازم نامحرمین.کلا دو تا سبک زندگی بیشتر وجود نداره. یکی اینکه کاری به مبدا و مقصد ...

نظر شماست. نگاه من اینه ی بچه ای بی پناه رها شده و من بهش خانواده و محبت میدم، پول که جای خود. اون هم به من فرصت مادری کردن میده، شاید لطفی که اون بچه به من می‌کنه بیشتر از تلاشی که من برای بزرگ کردنش میکنم.‌ در مورد محرمیت هم ما خیلی مطالعه کردیم و فتوا خوندیم و ... و ی راه رو انتخاب کردیم. 

چرا هرچی رو میخواین توجیه کنین میگین آقای صانعی گفته؟!کجا گفته؟ لینکش رو بده‌‌. مثه دروغ کاشت اشکالی ...

ما میخوایم یه بچه رو به فرزند خواندگی بگیریم 

و هم یه کار خیری بکنیم و هم خودمون بچه دار بشیم 

من واقعا درک نمیکنم که چه طور مثلا به ازدواج همسر من با بچه ای که به سرپرستی میخوایم بگیریم فکر میکنی!

خودشم تصمیم بگیره، بازم نامحرمین.کلا دو تا سبک زندگی بیشتر وجود نداره. یکی اینکه کاری به مبدا و مقصد ...

شما مثل اینکه نمیدونی وقتی فرزندی رو قبول میکنی در واقع داره براظ یه خانواده میسازی چیزی که ازش محرومه!

مهر پدر و مهر مادر 

در ضمن اینکه این واقعا انسانی نیست که شما به فرزندت حتی در سنین بالا هم که رسید چشم بد داشته باشی !

اصلا چه طور میتونید همچین حرفی رو بزنید 

وقتی تصمیم میگری بچه ای رو قبول کنی ، اگر براش کمتر از فرزند واقعی خودت بزاری ظلم کردی! پس کسی که قبول میکنه فرزندی قبول کنه اون رو به‌چشم فرزند واقعی خود میدونه 

شما مثل اینکه نمیدونی وقتی فرزندی رو قبول میکنی در واقع داره براظ یه خانواده میسازی چیزی که ازش محرو ...

در ضمن شما تا نامه محرمیت نبری و به دادگاه اثبات نکنی قرار نیست فرزندژ به شما بدن 

پس به جای اینکه سوال و نگرانی اصلی من رو جواب بدید لزومی نداشت وارد حاشیه محرمیت بشید من اگر از این بابت سوال داشتم میپرسیدم و گرنه لرومی ندارع!

ما میخوایم یه بچه رو به فرزند خواندگی بگیریم و هم یه کار خیری بکنیم و هم خودمون بچه دار بشیم من واقع ...

خیلی عجیبه، در حالی که بهرحال راههایی هم برای این محرمیت هست، واقعا خیلی ناراحت کننده است که همه خودشون اجازه میدن در مورد مسایل خصوصی هم نظر بدن. اصلا شاید من مسلمان نباشم یا هرچی. البته من و شما باید خودمون رو برای این دخالت‌ها آماده کنیم 😃

شما مثل اینکه نمیدونی وقتی فرزندی رو قبول میکنی در واقع داره براظ یه خانواده میسازی چیزی که ازش محرو ...

واقعا این درک هنوز جا نیفتاده که فرزند می‌تونه زیستی یا غیر زیستی باشه. ایشون از تغییر پدر و مادر صوری استفاده کردن خیلی بنظرم سنگین این حرف 

چون خانواده فرزندپذیر خیلی باید بیشتر حواسش باشه، دلبستگی ایجاد کنه، آسیب ها رو درمان کنه و ... 

بالاخره روزی این بچه ها از ی جا میرسه، خیلی بده فقط نیازشون رو پول ببینیم 😞

اصلا من نمی‌دونم چه طور به خودشون اجازه میدن همچین حرفایی بزنن 

هنوز بچه نیومده شما محرم شدید شما فلان کارو کردید 

ببخشید اخه اگرم محرم نشده باشیم به خودم مربوطه و اصلا ربطی به شما ندارع 

من میگم خلقت، قاعده و قانون داره.پدری و مادری، صرفا بر اساس حس بنا نمیشه. محرمیت، بر اساس حس ایجاد نمیشه.قاعده خوتی داری، شیری داره عقدی داره.انقدر سخته واقعا فهم منظورم؟

من میگم خلقت، قاعده و قانون داره.پدری و مادری، صرفا بر اساس حس بنا نمیشه. محرمیت، بر اساس حس ایجاد ن ...

اگر من دوست نداشته باشم این قاعده رو گوش بدم باید به‌کی‌کواب پس بدم!

اصلا من این اعتقادو دارم ک فرزندخوندمو مثل قرزند خودم بدونم و بدون داشتن قاعده خونی شما محرم خودم بدونم !

الان شما نظرت و گفتی منم ی عقیده دیگه دارم !

حالا شما نمیتونی عقیدتو ب من اجبار کنی 

اگر من دوست نداشته باشم این قاعده رو گوش بدم باید به‌کی‌کواب پس بدم!

گوش نده.اما نسخه هم نپیچ جای خدا‌.بگو من اعتقادی به لزوم محرمیت یا قاعده های پدر و مادری، یا آیات قرآن و روایات یا عقد و شرع و قیامت و ابدیت و روح تمام نشدنی و.... ندارم و حسم اینه که آدما خودشون میتونین واسه خودشون تعریف پدر و مادر رو عوض کنن و هرجور دوست داشتن، بچه مردم رو فریب بدن و خودشون رو جای پدرو مادر جا بزنن.اینجوری خیلی بهتره