2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 83 پست
گوش نده.اما نسخه هم نپیچ جای خدا‌.بگو من اعتقادی به لزوم محرمیت یا قاعده های پدر و مادری، یا آیات قر ...

وقتی من دینتو قبول ندارم 

وقتی خدای من یکی دیگست نه با اون چیزایی که تو تو ذهنت ساختی 

پس دیگه پیامی نده و اعتقاداتو برای خودت نگه دار چون همه عقل و شعور دارن و هر جور بخوان زندگی میکنن

گوش نده.اما نسخه هم نپیچ جای خدا‌.بگو من اعتقادی به لزوم محرمیت یا قاعده های پدر و مادری، یا آیات قر ...

متاسفم برای این حجم از انسان نبودنت !

بچه مردم اکر برای مردم مادر پدرش ولی نمیکردن 

وقتی قبولش میکنی بهش زندکی و خانواده و کلی چیز خوب میدی 

یکم رو خودت و طرز فکرت و احساست کار کن !

من مادر نیستم و با گرفتن فرزند هم خودم فرزند دار میشم و هم اون بچه خانواده داره !

خانواده ای که تو همه روزای شادیش تولدش ازدواجش و .... براش مثل فرزند نداشتن عمل میکنه 

و اون فرزندم وقتی محبت بیینه عمرا بگه تو پدر مادر واقعی من نیستی!!! و از صمیم قلب دوست خواهد داشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی من دینتو قبول ندارم وقتی خدای من یکی دیگست نه با اون چیزایی که تو تو ذهنت ساختی پس دیگه پیامی ن ...

خدای خالق یکیه‌‌.دینش هم در گذر زمان تکمیل کرده و تهش کاملش شد اسلام.فرستاده هم داره. کتاب و دستورالعمل هم داره.انقدرم حجت و معجزه در گذشته و حال فرستاده که هیچکی نتونه قیامت بهش بگه ندیدم، نفهمیدم، نزاشتن بفهمم.

هرچی می پرستی و هر رویه ای داری، به خالق نسبت نده‌.

فقط سه نفرشونو میارم و باید فقط بین اونا انتخاب کنم

سه نفرم با هم نمیارن اولی رو میارن نخواستین ی روز دیگه دومی و بعد ی روز دیگه سومی نخواستی دیگه خداحافظ

اتفاقا خیلی هم خوبه چون اونا حتی به ویژگی های ظاهری شما دقت میکنن و شبیه ترین بچه رو نشونتون میدن

مثلا دوست من و شوهرش ترکمنن چشم بادومین. بچه ای که بهشون دادن دقیقا همین شکلیه و رنگ چشاش هم مثل باباش سبزه

همتای مامانم بودم❤

آفتاب آمد دلیل آفتاب.دقیقا در این نامه به نامحرم بودن اشاره می کنه و میگه بعد سن تکلیفش بهش بگین که ...

کاری به این بحث ندارم اما شما اگر فرزندی رو بپذیری وظیفه داری قبل شروع بحران های بلوغ بهش بگی  معنولا بین پنج تا ده سال با کمک مشاور و ایجاد امادگی های ذهنی به بچه گفته میشه

همتای مامانم بودم❤