2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 83 پست
من اصلاً با شما صحبت نکردم چرا الکی خودتو میندازی وسط؟؟؟؟

چون اینجا تو تاپیک عمومی نظر گذاشتید منم نظرمو دارم میگم 

نکنه مثل همیشه فک می کنی اسلام همینیه که خودت فک می کنی و فقط امثال خودتون حق دارید نظرهای پرفبض بدین؟ 

نامه چیه؟؟؟ باید با توجه به جنسیت بچه از راه شیر دادن یکی از اطرافیان یا عقد موقت بچه رو به خودتون و ...

یعنی ریدم دهنت اون گاله رو ببند نجس 

بجان بچه ام تا حالا به کسی اینشکلی فحش ندادم ولی فشاریم کردی تو یه کثافتی حتی اگر کسی بخواد بچه بگیره بخاطر مزخرفات دینتون که ریدم توش دیگه نمیگیره این محرم و غیر محرم بخوره تو سرت چقدر ذهنتون کثیف و پر از آشغاله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ریدم دهنت اون گاله رو ببند نجس بجان بچه ام تا حالا به کسی اینشکلی فحش ندادم ولی فشاریم کردی تو ...

چه شخصت زشتی داری

متاسفم برات 

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

اسی من تو فکرمه بچه سه ساله بگیرم 

خدا بهم یکی داده دیگه نمیخوام بچه دوم از خودم داشته باشم همش تو ذهنم اینه یه بچه رو خوشبخت کنم که نعمت مادر و پدر محرومه ولی انقد گفتن سخته نمیدن و از این حرفا هنوز اقدام نکردم من خودم پسر ۴ونیم ساله دارم

بچه شیرخوار خیلی سخته بچه زیر ۲سال کلا خیلی سخته شیر پوشک گرفتن واکسن غذا خوردن و.... به نظرم بالای ...

خب ولی وقتی نوزاد باشه بهتر ارتباط میگیرن باهم

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
اسی من تو فکرمه بچه سه ساله بگیرم خدا بهم یکی داده دیگه نمیخوام بچه دوم از خودم داشته باشم همش تو ذه ...

ما بچه دار نمیشیم 

اول کسایی که بچه دار نمیشن در اولویتن بعد به کسایی که فرزند دارن بچه داده میشه

اینم نظری هست من چون دختر ۹ماهم زندگی بهم حروم کرده ....

آره خیلی سخته نوزاد ولی خب برای ارتباط بهتره

و البته شیرینی هم داره

شما که توی این مسیر هستی این سوال رو زیاد ازت میپرسن. یاد بگیر که همیشه در جواب (حتی مسئول بهزیستی) ...

اتفاقا اطرافیان نمی‌پرسند. من حداقل ۵تا بچه اطرافیانم گرفتن ۳تا دختر ۲تا پسر .هیچ کس هم دراین موردسوالی نکرده چون پذیرفتیم که پدر ومادرش هستن .حتی به خودمون اجازه ندادیم درمورد مراحل وشرایط بهزیستی سوال کنیم

اتفاقا اطرافیان نمی‌پرسند. من حداقل ۵تا بچه اطرافیانم گرفتن ۳تا دختر ۲تا پسر .هیچ کس هم دراین موردسو ...

شما انسان هستین   

والا من هر بار بچه با خودم بیرون بردم هرکی یه کامنتی داد تاااااا الان که ده سالشه!

از نوع زایمان و شیردهی و لباس تنش و اندازه موهاش و چرا بغلش میکنی و ...

دیگه خودش یه کم عقلش رسید بهش گفتم اینا فضولن شرایط شخصی آدمو نمیدونن و فقط یک چیزی میگن. نه لازمه بهشون جواب بدیم و نه لازمه اصلا به نظرشون اهمیت بدیم.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792