2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 83 پست
فقط سه نفرشونو میارم و باید فقط بین اونا انتخاب کنم

اگه هیچکدومو نخوای درخواست میدی میگی نتونستم ارتباط برقرار کنم و یه نوبت دیگه بهت میدن سه تا دیگه میارن.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

بنظرم محدودیت بجایی هست چون خوشگلارو انتخاب میکنن پدر مادرا...

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نامه از مرجع تقلید باید بگیریم بر ما محرمه بر پدرشوهر نامحرمه که نامه بگیریم اوکیه

نامه چیه؟؟؟ باید با توجه به جنسیت بچه از راه شیر دادن یکی از اطرافیان یا عقد موقت بچه رو به خودتون و عمه وخاله و مادربزرگ ها محرم کنین

از دفتر مرجعتون بپرسین براتون توضیح میدن

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
اگه هیچکدومو نخوای درخواست میدی میگی نتونستم ارتباط برقرار کنم و یه نوبت دیگه بهت میدن سه تا دیگه می ...

مطمعنید ؟

من شنیدم میگن فقط سه تا میارم بعد اگر نخواستی پروندت بسته میشه

واقعا که عقل ندارید فرزندخواندگی چالش های خاص خودشو داره الان مسیله شما محرمیته؟

شما که دارین برای بشریت کافیه.

من بهش گفتم که حواسش برای آینده باشه

والبته این هم یکی از بزرگترین چالش های فرزند خواندگی هست برای مسلمان ها.

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
بالاخره باید مهرش به دلت بشینه

انشاالله که همون بار اول میشینه وعاشقش میشی

نامه چیه؟؟؟ باید با توجه به جنسیت بچه از راه شیر دادن یکی از اطرافیان یا عقد موقت بچه رو به خودتون و ...

میگم که باید نامه بگیریم از مرجع تقلید و بهمون میگن چیکار کنیم 

ولی الان این واقعا مهمه الان ؟ سوال من به چیز دیگست😐

مسلمان عزیز خداقوت

من اصلاً با شما صحبت نکردم چرا الکی خودتو میندازی وسط؟؟؟؟

خوب نامه از مرجع تقلید باید بگیریم بر ما محرمه بر پدرشوهر نامحرمه که نامه بگیریم اوکیه

شما که توی این مسیر هستی این سوال رو زیاد ازت میپرسن. یاد بگیر که همیشه در جواب (حتی مسئول بهزیستی) بگو «این مساله رو از طریق مرجع تقلیدمون حل میکنیم» و لازم نیست روش رو بگی.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!