2777
2789
عنوان

بینی عملی های جذاب بیاین مهمه🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 28 پست
حالا معلوم هم نیست باید برم مشاوره خخخ

خودمم قصدداشتم همه کار و ازمایشاشم دادم روز عمل کنسل کردم پولم پس گرفتم ترسیدم هم از دردسراش و نتیجه و اینکه زیاد ایراد نداره بینیم زشت باشه.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره 😁

میگم وقتی با سرم شستشو میشوری احساس نمیکنی هنوزم ی چیزایی هست و کثیفه؟

چجوری توی بینیت رو خشک میکنی با دستمال؟

میشه وقتی سرما خوردی با دستمال بینیت رو بکشی؟

برای فین فین راحتی؟

چندوقته عمل کردی 

ببخشید خیلی با جزئیات میگم چون مهمه برام این مورد😅

خودمم قصدداشتم همه کار و ازمایشاشم دادم روز عمل کنسل کردم پولم پس گرفتم ترسیدم هم از دردسراش و نتیجه ...

حق داری واقعا تصمیم خیلی سختیه

کاش میشد مثل اول بود بینی مثل بقیه جاها که عمل میکنیم😭

واقعیت اینه هیچ موقع مثل اولش نمیشه ولی خب بعد شش هفت ماه بهتر میشه تمیز کرد

کاش میشد مثل اولش بود مثل بقیه جاها که عمل میکنیم

من سر تنفس و تمیز کردنش خیلی وسواس و نگرانی دارم مشکلم همینه حالا تنفس هیچی تمیز کردنش چون من خیلی فین فین میکنم پولیپ دارم و اینا

میگم وقتی با سرم شستشو میشوری احساس نمیکنی هنوزم ی چیزایی هست و کثیفه؟چجوری توی بینیت رو خشک میکنی ب ...

۳ ساله عمل کردم.فین و اینا دیگه عادیه مث دماغ طبیعیه ولی زیاد نباید بکشی دماغتو.اسپری میزنم داخلش بعد دستمال لوله میکنم توش،میچرخونم قشنگ تمیز میشه ولی سرما بخورم روزگارم سیاهه همش کیپه و نفس نمیشه کشید.اگه دماغت خوبه عمل نکن.ب سرم شستو شو نیاز نی ابو میحوشونم میریزم ت. اسپری و چن قطره اسانس نعنا هم میریزم 

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

۳ ساله عمل کردم.فین و اینا دیگه عادیه مث دماغ طبیعیه ولی زیاد نباید بکشی دماغتو.اسپری میزنم داخلش بع ...

اوف خدا چقدر دردسر داره منم بی حوصله 🥺🥺🥺

به نظرت می ارزه به خوشگلتر شدنمون؟؟

خوشبختانه من اصلا سرما نمیخورم پس خوبه😂

اوف خدا چقدر دردسر داره منم بی حوصله 🥺🥺🥺به نظرت می ارزه به خوشگلتر شدنمون؟؟خوشبختانه من اصلا سرما ...

اره خوشگلی خوبه ولی خب مشکلات تنفسی هم داره محاله پیش نیاد

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂