2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

188 بازدید | 20 پست

علائم یائسگی زودرس چیه؟

من پریودام ۳۵ روزه بود.

قبلاها همین هم بهم میخوره یک سال اخیر منظم شد بدون مصرف دارو الان دو ماهه پریود نشدم. اما دردهای خفیف پریودی دارم که میاد و می‌ره اما پریود نمیشم.

کیست ۱۳ میلی متری دارم که دکتر گفت با اولین پریود برطرف میشه.

ممکنه یائسه شده باشم؟ ۳۳ سالمه. آیا یایسگی دل درد پریودی هم داره؟ یا پریود کلا بی هیچ علامتی فقط قطع میشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نوبت داشتم افتاد پنجشنبه هر لحظه با استرس میگذره واسم

به نظرم یایسگی نیس به خاطر کیست و سردی رحم اینطور شدی 

ولی یه متخصص برو بگو برات ازمایشها رو هم نسخه کنه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
یعنی هیچ علایمی نداره؟ این آزمایش رو باید پاتبیولوژی باید برم بدم؟

نه در فاز اولیه علایم زیادی نداره من خودم یایسگی زود رس دارم فقط لکه بینی قبل پریود دارم دکتر گفت نهایت سه سال دیگه پریود میشید فقط آزمایش fsh نشون میده

امید آخرین چیزیست که میمیرد
نه در فاز اولیه علایم زیادی نداره من خودم یایسگی زود رس دارم فقط لکه بینی قبل پریود دارم دکتر گفت نه ...

سلام منم روز اول پریودم لک بینی دارم الان دو ساله اینطوره 

بعد الان ۵ ماه قبل ده روز پریودم عقب افتاد بعد اوکی شد سر وقته مرتبه 

اما همچنان لک روز اول دارم روز دوم و سوم پریودم شدیده روز چهارم لکه روز پنجمم تمام . خیلی میترسم من .من بچه هم ندارم .نمیدونستم دکترم رفتم گفت شاید تنبلی داری اما علائم تنبلی رو ندارم . 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

سلام منم روز اول پریودم لک بینی دارم الان دو ساله اینطوره بعد الان ۵ ماه قبل ده روز پریودم عقب افتاد ...

اگر تصمیم به بچه دار شدن داری زودتر اقدام کن یه آزمایش ذخیره تخمدان و FSh روز سوم پریودی بده تا خیالت راحت بشه

اگر تصمیم به بچه دار شدن داری زودتر اقدام کن یه آزمایش ذخیره تخمدان و FSh روز سوم پریودی بده تا خیال ...

ممنون گلم فردا میخام برم دکتر بنویسه واسم .خبر داری هزینه ش چقدره؟

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ممنون گلم فردا میخام برم دکتر بنویسه واسم .خبر داری هزینه ش چقدره؟

نمی‌دونم دقیقا ولی ذخیره تخمدان آزمایش خیلی ارزونی نیست ..من سه سال پیش فکر میکنم حدود هشتصد بود فقط همین آزمایش ذخیره