2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

1151 بازدید | 20 پست

علائم یائسگی زودرس چیه؟

من پریودام ۳۵ روزه بود.

قبلاها همین هم بهم میخوره یک سال اخیر منظم شد بدون مصرف دارو الان دو ماهه پریود نشدم. اما دردهای خفیف پریودی دارم که میاد و می‌ره اما پریود نمیشم.

کیست ۱۳ میلی متری دارم که دکتر گفت با اولین پریود برطرف میشه.

ممکنه یائسه شده باشم؟ ۳۳ سالمه. آیا یایسگی دل درد پریودی هم داره؟ یا پریود کلا بی هیچ علامتی فقط قطع میشه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یعنی هیچ علایمی نداره؟ این آزمایش رو باید پاتبیولوژی باید برم بدم؟

نه در فاز اولیه علایم زیادی نداره من خودم یایسگی زود رس دارم فقط لکه بینی قبل پریود دارم دکتر گفت نهایت سه سال دیگه پریود میشید فقط آزمایش fsh نشون میده

امید آخرین چیزیست که میمیرد
نه در فاز اولیه علایم زیادی نداره من خودم یایسگی زود رس دارم فقط لکه بینی قبل پریود دارم دکتر گفت نه ...

سلام منم روز اول پریودم لک بینی دارم الان دو ساله اینطوره 

بعد الان ۵ ماه قبل ده روز پریودم عقب افتاد بعد اوکی شد سر وقته مرتبه 

اما همچنان لک روز اول دارم روز دوم و سوم پریودم شدیده روز چهارم لکه روز پنجمم تمام . خیلی میترسم من .من بچه هم ندارم .نمیدونستم دکترم رفتم گفت شاید تنبلی داری اما علائم تنبلی رو ندارم . 

سلام منم روز اول پریودم لک بینی دارم الان دو ساله اینطوره بعد الان ۵ ماه قبل ده روز پریودم عقب افتاد ...

اگر تصمیم به بچه دار شدن داری زودتر اقدام کن یه آزمایش ذخیره تخمدان و FSh روز سوم پریودی بده تا خیالت راحت بشه

ممنون گلم فردا میخام برم دکتر بنویسه واسم .خبر داری هزینه ش چقدره؟

نمی‌دونم دقیقا ولی ذخیره تخمدان آزمایش خیلی ارزونی نیست ..من سه سال پیش فکر میکنم حدود هشتصد بود فقط همین آزمایش ذخیره