2777
2789

دوستان من گوشیم خوبه فقط دوربین جلویش بده یه خورده پول دستم اومده خواستم طلا بخرم ولی ترسیدم شوهرم از دستم بگیره  گفتم ی گوشی بخرم واقعا دلمم خوش میشه با خریدش اما از طرفی میگم نخرم چون گوشیم دوربینش فقط خرابه از طرفیم میتونم این گوشیم بدم ی خورده روشن بدم اون گوشی ک دوست دارمو بخرم ولی چون قول دادم این گوشی مو بدم مادرم نمیتونم الان ب نظر شما گوشی رو برم بخرم یان ماه پیش مادرم بهم پول داد حدود ۹ تومن رفتم گوشی آ۰۶ بخرم ک مادرشوهرم گفت انگشتر بخر انگشتر خریدم شوهرم اومد مرخصی خواست از دستم بگیره میگفت مال منه در صورتی ک مولش برای مادرم بود الانم حدوده ۱۰ تومن دارم نمیخوام طلا بخرم اون ماهم واقعاحسرت گوشی منود رو دلم الانم بخاطر گوشیم دو دلم این گوشی ک دستمه آ ۰۲ دوربینش خرابه شما بگید چیکار کنم میتونم دوربینش تعمیر کنم ولی نمیخوام چون گفتن ارزش نداره درست کنی این گوشی رو هم خودم دست دو ۳ تومن خریدم  اصلن هیچ ۱ تومنم نمیگیرن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی که میشه تبدیلش کرد مثل طلا نخر چیزایی بخر که واسه خودت بمونه وگرنه صد درصد شوهر چمچاره میکنه ک ...

الازم دیه داره مادرش و خودش گیر دادن ب دوتا انگشترام هیچی برای این خونه نمیارم گوشی میخرم