2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخور عزیزم .ولی با ی دوره جواب نمی‌گیری باید س ماه استفاده کنی تا تنظیم بشه

اوه.ضررش زیاد نیس؟؟من فقط واسه این سری می‌خوام چون امتحان دارم راهی هم نیس لااقل الان بشم.موعدش ۱۶همه

من قبلا میخوردم حالم بد میشد ولی حالا دیگه راحتم

من خوشم نمیاد ازش.ولی چاره ای ندارم میوفته موقع مرخصی همسرم و امتحان اذیت میشم.موعدش ۱۶همه باز اگه راهی بود که زودتر بشم نمی‌خوردم ولی نیس

اوه.ضررش زیاد نیس؟؟من فقط واسه این سری می‌خوام چون امتحان دارم راهی هم نیس لااقل الان بشم.موعدش ۱۶هم ...

الآنم بخوری ک فرداش نمیشی چن روزی دیرو زود داره همیشه . برو آمپول بزنن برات . هر دارویی عوارض خودشو داره . همین استرست هم باعث عقب جلو افتادنش میشع

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اسمش نمیدونم عزیزم . میزنن ک دیواره رحم بریزه پریود بشن . بنظر من که بیخیال شو بزار همونتوری پیش بره

خیلی اذیت میشم.از طرفی باید درس بخونم.مهمان دارم .و کلا یه هفته خونم واقعا سختمه

خیلی اذیت میشم.از طرفی باید درس بخونم.مهمان دارم .و کلا یه هفته خونم واقعا سختمه

درکت میکنم عزیزم . برو دکتر همون آمپول برات بزنه . اگه بد باشه خودش نمی‌ده بهت

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو