دلوینم۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 5135 عنوان ینی هیچکی اینجا ال دی مصرف نمیکنه 55 بازدید | 10 پست که بیاد تاپیک قبلیم جواب بده؟ 1404/03/05 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8856 بخور عزیزم .ولی با ی دوره جواب نمیگیری باید س ماه استفاده کنی تا تنظیم بشه معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
دلوینم۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 5135 بخور عزیزم .ولی با ی دوره جواب نمیگیری باید س ماه استفاده کنی تا تنظیم بشه اوه.ضررش زیاد نیس؟؟من فقط واسه این سری میخوام چون امتحان دارم راهی هم نیس لااقل الان بشم.موعدش ۱۶همه
دلوینم۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 5135 من قبلا میخوردم حالم بد میشد ولی حالا دیگه راحتم من خوشم نمیاد ازش.ولی چاره ای ندارم میوفته موقع مرخصی همسرم و امتحان اذیت میشم.موعدش ۱۶همه باز اگه راهی بود که زودتر بشم نمیخوردم ولی نیس
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8856 اوه.ضررش زیاد نیس؟؟من فقط واسه این سری میخوام چون امتحان دارم راهی هم نیس لااقل الان بشم.موعدش ۱۶هم ... الآنم بخوری ک فرداش نمیشی چن روزی دیرو زود داره همیشه . برو آمپول بزنن برات . هر دارویی عوارض خودشو داره . همین استرست هم باعث عقب جلو افتادنش میشع معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
دلوینم۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 5135 الآنم بخوری ک فرداش نمیشی چن روزی دیرو زود داره همیشه . برو آمپول بزنن برات . هر دارویی عوارض خودشو ... آمپول چی.میترسم
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8856 آمپول چی.میترسم اسمش نمیدونم عزیزم . میزنن ک دیواره رحم بریزه پریود بشن . بنظر من که بیخیال شو بزار همونتوری پیش بره معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
دلوینم۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 5135 اسمش نمیدونم عزیزم . میزنن ک دیواره رحم بریزه پریود بشن . بنظر من که بیخیال شو بزار همونتوری پیش بره خیلی اذیت میشم.از طرفی باید درس بخونم.مهمان دارم .و کلا یه هفته خونم واقعا سختمه
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8856 خیلی اذیت میشم.از طرفی باید درس بخونم.مهمان دارم .و کلا یه هفته خونم واقعا سختمه درکت میکنم عزیزم . برو دکتر همون آمپول برات بزنه . اگه بد باشه خودش نمیده بهت معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو