2777
2789
عنوان

بنظرتون خیلی بد هست

52 بازدید | 3 پست

خانوما توی منطقه مرسوم هست یا باید روز عقدت لباس عروس بپوشی و بعدش بری ماه عسل همون روز و بعدم بری خونه شوهرت بعد از سفر ماه عسل ( در این صورت باید کل وسایل خونت رو خریده باشی و آماده باشه جهیزیه پسر و دختر ) ، یا اینکه باید عقد کنی و وام ازدواج بگیری و هم وسیله رو بخری هم عروسی بگیری و جور دیگه ای مرسوم نبوده حتی یه مورد از فامیل .

ما عقد کردیم و چون وسیله خونه رو برای خریدش به پول وام احتیاج داشتیم نمیشد نامزد موند ،چون وام هم کلی طول کشید ، اما کل وام ۶۰۰میلیون شده و می‌خوایم وسایل مهم رو بخریم بااین پول و واقعا با گرونی جهیزیه همین پولم کمه واقعااااا ، بنظرتون خیلی بد هست که من لباس عروس و آتلیه و اینا برم و با حضور فقط خانواده هامون ، غذا از بیرون سفارش بدیم و خونه پدر شوهرم بخوریم و دیگه عروسی نگیریم و به جاش بریم ماه عسل ؟  شرایط جوری هست اصلا نمی‌تونیم حتی کم مهمون بزگزارش کنیم فامیلا زیادن نمیشه حذف کرد فامیل نزدیکا ۲۰۰ نفر میشن که پکیج ازدواج  هم بخوایم بگیریم خیلی هزینش میشه ، بخوایم تعداد کمتر بگیم بازم نمیشه مثلا بگیم بزرگترا فقط ، مجلس واسه افراد سن بالا لذتی نداره ، بخوایم مثلا بگیم عمه بیاد اما دختر عمه که متاهل هست و یه خانواده ۴ نفره هست خودش ، دعوت کنیم ، اصلا نمیشه ،بماند که بفهمن عروسیه ،از ده شب قبل میان میخورن،حتی هزینه حنابندون و ...میندازن گردن داماد و ...واقعا موندم چه غلطی کنم ، بنظرتون اونی که گفتم بد بود ؟ 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر جور دوست دارید و راحتید بگیرید...خوشبخت بشی گلم

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.