2777
2789
عنوان

چشم شور

2080 بازدید | 50 پست

سلام بچه ها. من توی غربت زندگی میکنم و از خانوادم دورم. اینجا فقط یه دوست دارم که با هم رفت و امد میکنیم.      نمیدونم چرا هر وقت که اونا میان خونمون. یا ما میریم خونشون.  بعدش  یهو بی دلیل. من و شوهرم دعواموم میشه   شوهرم چن بار گفته اون چشمش شوره من باور نمیکردم    ولی الان کم کم  داره باورم میشه 

اومد خونمون داشت بوفه رو نگا میکرد. میگفت بوفت قشنگه. وقتی که رفت اومدم بوفه رو باز کردم قفلش شکست 

یا گردنبندو یه روز نگاه میکرد میگفت چند. گرفتی.  وقتی که رفت اومدم از گردنم باز کردم. هر دو طرفش زنجیرش پاره شد  دیشبم. خونشون شام دعوت بودیم. اومدیم. خونه. یهو  دعوامون شد.  اومدم اسفند. دود کردم.   جا اسفندی از این لولایی ها بود. قفلش رو اتیش باز شد همه اسفندا پرید بیرون. هم سفرمو سوزوند. هم دستمو. هم پرده اشپز خونه 

دارم میترسم کم کم 

اینم بگم وقتی پیش منه مدام. از زندگی این و اون میگه  اون طلا داره اون خونه زندگیش فلانه. 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خودت تلقین نکن صدقه بذار وان یکاد و آیت الکرسی بخون همیشه

😢 نمیدونم مدام مامانم و شوهرم. میگن. این حسوده. یه جوریه 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
همیشه دعای چشم زخم همراهت باشه هر موقع دیدیش سوره فلق رو سه بار بخون فوت کن به خودت بعدشم از خوشی ها ...

دعاش چیه 

الانم تو اقدام بار داری ام. شوهرم. همش میگه نبینم بهش چیزی بگی