2777
2789
عنوان

چشم شور

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 50 پست

چشم نظر دلیل علمی هم داره.  اونایی که این جورین شاید حتی خودشونم ندونن.  اینا انرژیای منفی از چشمشون ساطع میشه و وقتی برن تو نخ چیزی فاتحه اون چیز خوندس.  رنگ آبی فیروزه ای این انرژیو دفع میکنه.  اگه دقت کرده باشین خیلیا انگشتر فیروزه میپوشن برای اینکه چشم نخورن

تنها چیزی که از حرف قدیمیا قبول دارم چشم زخمه ولی معتقدم بعضیا حسود نیستن ولی چشمشون شوره  دس ...

منم موافقم . چون این عاقد من خیلی پولداره خیلی . و همه حسرت زندگیشو میخورن ولی نمیدونم چشم زخمش فقط در مورد من صدق میکنه یا بقیه رو هم به خاک سیاه نشونده 

هیچ  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم نظر دلیل علمی هم داره.  اونایی که این جورین شاید حتی خودشونم ندونن.  اینا انرژیای منفی ...

وای خاک عالم. چند روز پیش تولدم بود. داشت از من و شوهرم عکس میگرفت. وقتی رفتن. شوعرم میگفت. بهت خیره شده بود    یه جوری بود چشماشو ریز کرده بود.   وای میترسممم😢😢😢😤😤

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
منم موافقم . چون این عاقد من خیلی پولداره خیلی . و همه حسرت زندگیشو میخورن ولی نمیدونم چشم زخمش فقط ...

😰😰😰😰

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

من همیشه میترسم از کسی تعریف کنم خدایی نکرده اتفاقی واسش بیوفته بگه فلانی چشمم زد؛تعریفم نکنی و سکوت کنی میشی حسود

شما حرز جواد الائمه علیه السلام دنبالت باشه هیچی نمیشه عزیزم

دوستت داریم امام مهربانی ها...
وای خاک عالم. چند روز پیش تولدم بود. داشت از من و شوهرم عکس میگرفت. وقتی رفتن. شوعرم میگفت. بهت خیره ...

البته خیلی تو فکرش نرو.  چون چیزی که به خودت مدام تلقین کنی و منتظرش باشی اتفاق میفته

نترس    حالا  من  یه  چیزی  یادت  میدم  که  چشمش  ...

چیییی بگو تو رو خدا

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
اگه می تونی یه تیکه از لباسش حتی اندازه یه نخ با نمک و اسفند اتیش کن.دیگه چشمش روی زندگیت اثر نداره

مامانم بهم گفت. ولی من چه طوری نخ لباسشو بکنم 

3بار لاحول ولا قوه الا بالله رو بخونو ب خودت فوت کن ..سرچ کن اینترنت کلی چیز میاره دررابطه با چشم زخم ..خ خطرناکه خدایی.

حدیث هست روزی پیامبر از قبرستانی رد میشه و میفرمایند ک ب خدا قسم نیم بیشتری ازین مردگان بر اثر چخم زخم اینجا دفن اند..

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم 
😢 نمیدونم مدام مامانم و شوهرم. میگن. این حسوده. یه جوریه 

وان یکاد وصل کن به خونت جلو چشمش باشه و قبل از اومدنش اسفند دود کن طوری که دودش تو خونه بمونه بشنوه بوی دودشو

مامانم بهم گفت. ولی من چه طوری نخ لباسشو بکنم

وقتی روسری پوشیده الکی بگو عه یه نخ آویزونه ب لباست..یا بگوروسریتو یلحظه سرکنم ..بعد ی نخی چیزی بکن ازش

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم