2777
2789
عنوان

چشم شور

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 50 پست

من واقعا اعتقاد دارم جاری منم این طوریه هر سری میاد خونمون یا گل های خوشگلم خشک میشن یا یه لیوانی ظرفی چیزی میشکنه چشم نظرم دارم تو خونه ولی فایده نمیکنه

تیکر تحویل سال 97           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😢 نمیدونم مدام مامانم و شوهرم. میگن. این حسوده. یه جوریه 

اسفند رو با زاج سفید بسوزون چشم شور رو پاک میکنه اززندگی..هردفعه ک ازخونشون اومدین یاخونتون بودن بسوزون

محتاج دعای همتونم حتی یک صلوات  

یا خدا . مواظب باش دختر . من قربانی ترین این چیزام . 😢

عاقدم دوست فامیلیمونه مرد هم هست یعنی چشم شورتر ازین بشر ندیدم . گفت تو خوشبخت میشی و شوهرم طلاقم داد ، با زنداداش و داداش رفتیم خونش فرداش چشم زنداداشمو خودم باد کرد این هوا ، زیر برف عکس گذاشته بودم تو پروفایلم با خنده گفت بپا گرگ نخوردت بخدا سه هفتس طرگیچه جد و آبادمو آورده جلو چشام میگن گوشت عفونت کرده . اصلا نمیدونم چجوری از دست این بسر خلاص شم 

هیچ  
😢 نمیدونم مدام مامانم و شوهرم. میگن. این حسوده. یه جوریه 

من که به شدت اعتقاد دارم ما یه فامیل داریم که اونم حسوده من بزرگترین آرزومو که تقریبا بهش رسیده بودم به خاطر چشم زدن این خانم از دست دادم حدیث از حضرت علی هم داریم که کاری رو که میخوای انجام بدی قبل اینکه به ثمر برسه پیش کسی نگو که ممکنه سر نگیره من خودم به این حدیث اعتقاد پیدا کردم با این اتفاق البته عین حدیثش یادم‌نیست ولی مضمونش همینه 

😏😏
اسفند رو با زاج سفید بسوزون چشم شور رو پاک میکنه اززندگی..هردفعه ک ازخونشون اومدین یاخونتون بودن بسو ...

بعضی روزا دیگه. به خونه نمیرسه.  تو ماشین دعوامون میشه  😢😢😢😢😢😢😢😢

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
یا خدا . مواظب باش دختر . من قربانی ترین این چیزام . 😢 عاقدم دوست فامیلیمونه مرد هم هست یعنی چشم ش ...

😥😥😥😥😥

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

[QUOTE=53832377]خوب چکاری اگه واقعا حست بهش منفی کات کن دیگه چرا خودتو عذاب میدی.[/QUOTEباید کم کم بهونه جور کنم😲ترس برم داشته 

تنها چیزی که از حرف قدیمیا قبول دارم چشم زخمه

ولی معتقدم بعضیا حسود نیستن ولی چشمشون شوره 

دست خودشون نیست

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
تو رو خدا دعایی چیزی دارین به من توصیه کنید ؟ هر چی چشم زخمه به من بدبخت اصابت میکنه . خیلی اذیت میش ...

واقعا خیلی بده