2777
2789
عنوان

کسی این تونر رو استفاده کرده

159 بازدید | 22 پست

خانما من از یه مغازه چند روز پیش یه دستگاه اتو صورت خریدم بعد اوردم خونه دیدم اصلا کیفیت نداره بردم پس دادم گفت به جاش میتونی وسیله بخری منم دیدم هیچی نداشت تونر و‌چندتا چیز دیگه میخواستم مجبوری این تونر روبرداشتم ولی به قیمتش نمیخوره تونر خوبی باشه عکسشو میزارم نظر بدید لطفا پوستم مختلط و مستعد جوش هست اگر عکس نیومد پست بزارید لایک میکنم ببینید

ایشالا ک خیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرتقال خونی ایمجز؟واقعیتش برند خوبی نیست کلا ایمجز و بایواکوا و اینا چینی هستن و کیفیتشون پایینه

اینو داشت و بیواکوا نمیدونستم‌کدومو بردارم‌کاش برنداشته بودم پس استفاده نکنم همینطوری پوستم داغونه اینم بزنم بدتر بشم

بعد ببیخشید شما اطلاعات دارید در مورد محصولات پوستی؟ من سرم نیاسینامید اوردینری الان حدودا نصف یه سرم رو استفاده کردم تاثیر گذاشته ولی اون منافذ عمیق و خیلی باز رو کاری نکرده به مرور رو اونام تاثیر میزاره؟ کوچیکارو کامل جم کرده و از بین برده ولی اینا نه

ایشالا ک خیره

این ویتامین سی داره نزنی ب صورتتبدتر جوش میزنی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

من تونر انوا میزنم خوبه بقیه برند ها نمیدونم ولی چینی باشه چیز خوبی نیس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تونر فقط لافارر

لافارر رو خیلی شنیده بودم تعریفش رو . شما استفاده کردی؟ اگر اره میشه نوع پوستتون رو بگید ؟ و اینکع لطف میکنید بگید حدودا چه قیمته؟ 

ایشالا ک خیره

لافارر رو خیلی شنیده بودم تعریفش رو . شما استفاده کردی؟ اگر اره میشه نوع پوستتون رو بگید ؟ و اینکع ل ...

من تازه از اسنپ پی سفارش دادم با تخفیف ۲۸۰ شد

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔