2777
2789
عنوان

کسی این تونر رو استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 22 پست
وای من ۳ ۴ بار زدم😶ولی من سرم ویتامین سی هم میزنم مگه بده؟

بستگی داره ب بعضی پوستا چرب نمیسازه و بدتر جوش میزنن

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

همین تونر برند دیگرو میگرفتی عالی بود

دیگه مجبوری گرفتم باید ۶۰۰ ازش خرید میکردم نمیدونستم چی بردارم همه چیزش اشغال بود نمیدونم چه خریتی بود رفتم ازونجا اصن اتو صورت گرفتم

ایشالا ک خیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو داشت و بیواکوا نمیدونستم‌کدومو بردارم‌کاش برنداشته بودم پس استفاده نکنم همینطوری پوستم داغونه ا ...

به بدنت بزن 

ولی سعی کن دیگه سمت این برند ها نری

سمت شرکت های هرمی مثل ام ان دی و لدورا هم نرو

ببین واقعیت منافذ فقط با لیزر درمان میشه 

با کرم و سرما می تونی کوچیکش کنی 

اگه سرم اوردینریت اصل باشه تا حد زیادی کوچیک میشه ولی متاسفانه از بین نمیره 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

من تونر انوا میزنم خوبه بقیه برند ها نمیدونم ولی چینی باشه چیز خوبی نیس

انوا کجاییه عزیزم ؟ پوستتون چه نوعی هست؟ جسارتا قیمتش رو‌میگید ؟

ایشالا ک خیره

به بدنت بزن ولی سعی کن دیگه سمت این برند ها نریسمت شرکت های هرمی مثل ام ان دی و لدورا هم نروببین واق ...

ممنون عزیزم 

اره اصل بودنش بارکد ایناشو همرو تست کردم ظاهرا اصله تاثیرم‌گذاشته 

چه لیزری عزیزم نشنیده بودم 

ایشالا ک خیره

انوا کجاییه عزیزم ؟ پوستتون چه نوعی هست؟ جسارتا قیمتش رو‌میگید ؟

کره ای من پوستم مختلط هس  من یک و چهارصد گرفتم ولی صد پایین بالا میشه هربار

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ممنون عزیزم اره اصل بودنش بارکد ایناشو همرو تست کردم ظاهرا اصله تاثیرم‌گذاشته چه لیزری عزیزم نشنیده ...

از دکتر پوست خوب راهنمایی بگیر 

حتما معتبر باشه چون یه سری از دکترا و کلینیک های زیبایی پول الکی میگیرن 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

لافارر رو خیلی شنیده بودم تعریفش رو . شما استفاده کردی؟ اگر اره میشه نوع پوستتون رو بگید ؟ و اینکع ل ...

من پوستم چرب جوش دار برای هر نوع پوس متفاوت عزیزم تونر لافارر هم برا پوست چرب داره هم خشک 

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد