2777
2789

خسته شدم بخدا 

تو ی خانواده فقیر به دنیا اومدم ک حتی پدرم ی بیمه بازنشستگی نداره و ۷۰سالشه 

مادرم معلول 

منم ی دختر ۲۵ساله ک اصلا زندگی نکرده و فقط تحمل کرده 

بگید چیکار کنم با این زندگیه گوهی 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درگیر ازمون وکالت خراب شده ام

عزیزم ایشاالله ک قبولی اگرم نشدی فدا یرت میتونی بری دیلی مارکت یا افق کوروش کار کنی اگه کار مرتبط با رشتت پیدا نکردی من خودمم ارشد ادبیات چمرانم بیکارم فعلانم ذهنم درگیره بچه بیارم یانه ولی همش ته دلم میگه نیار نمیتونی تامین کنی 38 سالمه 7 ساله ازدواج کردم

چ فرقی میکنه

از قدیم گفتن مرد رو توی بیماری زن بشناس .

اگه مادرت بعد ازدواج بیمار شده و پدرت توی همه این سالها کنارش مونده .

پدرت مرد با شرفیِ ، بهش افتخار کن.

و اگه پدرت بادلایلی با یه زن معلول ازدواج کرده و کنارش مونده آدم مهربونیِ ، خوشبحالت که پدرت قلب بزرگی داره.

از قدیم گفتن مرد رو توی بیماری زن بشناس .اگه مادرت بعد ازدواج بیمار شده و پدرت توی همه این سالها کنا ...

بعدش پدرم پدر خیلی خوبیه ولی متاسفانه عقل اقتصادی نداشت 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
از قدیم گفتن مرد رو توی بیماری زن بشناس .اگه مادرت بعد ازدواج بیمار شده و پدرت توی همه این سالها کنا ...

اونم ضامن میخاد ک من ندارم

ببین تا چ حد بدبختم دیگ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
بعدش پدرم پدر خیلی خوبیه ولی متاسفانه عقل اقتصادی نداشت

زمانه مامان و باباهای ما آدم های با سواد اقتصادی کم بودن .

تنها چیزی هم که پدر و مادر به بچه شون میدن پول نیست.

هوش خیلی مهمه.

شما احتمال زیاد تربیت خوبی داشتی و وقت زیادی براتون گذاشتن که تونستید خیلی مسائل رو درک کنید چیزی که با هیچ پولی نمیشه خرید . از الان برنامه بریزید و خودتون رو بکشید بالا.

اگه همیشه با عنوان این تاپیک به زندگی تون نگاه کنید .مغزتون عادت میکنه و دیگه فرصت های جدید رو نمیبینید. افسردگی میاد سراغتون ‌.

برای داشتن دید مالی خوب اول از همه باید مثبت اندیش باشی.🫂