هرچند وقت یکبار انجام میدین؟خودم هر ماه در حد یک یا دوسانت
وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش
من پسرمتازه چند ماهه تصمیم گرفتم یکمی جلوی موهام رو بلند کنم.پس برای موخوره نوکگیری میکنین؟
اره خب موهات بلند هم بشن احتمالا نمیخوای تا کمر برسن که موخوره گیری کنی پس کلا ول کن تو
وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حله.مرسیفقط الان موهام تا نوک دماغمع.از این بلند تر بشه هم نیاز نمیشه نوک گیری کنم؟؟مثلا به لبم برسه
خواهش میکنم
نه بابا اگه به نصف بازوت رسید اونموقع