zeinab_8_7 مدیر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 4093 عنوان نوک گیری مو | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 18 پست هرچند وقت یکبار انجام میدین؟خودم هر ماه در حد یک یا دوسانت تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️ 1404/03/04 | 23:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zeinab_8_7 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 4093 من پسرمتازه چند ماهه تصمیم گرفتم یکمی جلوی موهام رو بلند کنم.پس برای موخوره نوکگیری میکنین؟ اره خب موهات بلند هم بشن احتمالا نمیخوای تا کمر برسن که موخوره گیری کنی پس کلا ول کن تو تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️
ehsandark_xtw عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7678 معمولا نوک مو اون توان و جونشو از دست میده و موخوره میگیره واسه همین اینکارو میکنن که از طراوت مو هم ... آهان جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)
ehsandark_xtw عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7678 اره خب موهات بلند هم بشن احتمالا نمیخوای تا کمر برسن که موخوره گیری کنی پس کلا ول کن تو حله.مرسیفقط الان موهام تا نوک دماغمع.از این بلند تر بشه هم نیاز نمیشه نوک گیری کنم؟؟مثلا به لبم برسه جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)
zeinab_8_7 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 4093 حله.مرسیفقط الان موهام تا نوک دماغمع.از این بلند تر بشه هم نیاز نمیشه نوک گیری کنم؟؟مثلا به لبم برسه خواهش میکنمنه بابا اگه به نصف بازوت رسید اونموقع تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️