2777
2789
عنوان

رابطه توی دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 68 پست
جالبه تاپیک قبلی درمورد درخواست پول بوده با این مدل رابطه ای که داری اجازه هیچی بهش نمیدی بعد توقع د ...

و تو چه قدر بیکاری که تاپیک های منو میخونی 😅اون موقع با الان فرق داره حتما پسری؟ درسته؟ 

حالا اگر دختر هم باشی کلا مورد مالی توی عقد یکم چالشه برای دخترای سنتی اینو بدونی برات خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و تو چه قدر بیکاری که تاپیک های منو میخونی 😅اون موقع با الان فرق داره حتما پسری؟ درسته؟ حالا اگر دخ ...

من دخترم متاهلم هستم بحث مالی درصورتی چالشه که حداقل یه رابطه سطحی برقرار شه نکه شوهر بدبختت ی سینه لمس کنه خرجتم بده😐😐😐

ایشالا موقعی که عقد کردی متوجه میشی حرفمو من خودم از تو بیشتر مقید بودم اما عقد که میکنی با شریک عاط ...

من کلا از مردا خوشم نمیاد و تا حالا باهاشون ارتباط نداشتم یعنی حتی نمی دونم با یه جنس مذکر چطور باید رفتار کنم برای همین گفتم که فک نکنم منو بتونه ببینه

من دخترم متاهلم هستم بحث مالی درصورتی چالشه که حداقل یه رابطه سطحی برقرار شه نکه شوهر بدبختت ی سینه ...

عزیزم تمام خرج که سر شوهر نیست بعدم تو رسم ما نیست که بریم رابطه کامل انجام بدیم، دوما عقد که میکنی وظیفه اونه که خرج کنه، سوما مشکل من حل شد، چهارما فضولیش به شما نیومده، 

انگار شما بهت برخورده که نامزد من فقط در همین حد میتونه لمس کنه 🤔شما یکم برو تو فکر شاید ایرادای خودت یادت اومد 

اره خیلی بهم برخورد دلم به حال اقبال شوهرت سوخت

حالا چون رابطه کامل نداریم؟ 

به کجات بر خورد که زورت گرفته فشاری شدی؟ اشکال نداره آدم فضولی مثل تو باید گاهی توپوزی بخوره تا بفهمه فضولی نکنه دیگه بعدم دلت به حال شوهر خودت بسوزه که از دست زن فضولی مثل تو راه برگشتی نداره، 😅💔

حالا چون رابطه کامل نداریم؟ به کجات بر خورد که زورت گرفته فشاری شدی؟ اشکال نداره آدم فضولی مثل تو با ...

رابطه کامل؟حتی ناقصم نداری،وقتی خیانت کرد میفهمی به کجام برخورده