2777
2789
راحت بود!؟

بستگی داره راحت بودنو تو چی ببینی

از نظر من راحت بود برای کسی ک مرتب خونده بود و مرور کرده بود

ی جاهاییش ی کرم ریزی ریخته بودن مثل همون الکترون ولت ک باید ریدبرگ میبود

اما به دقت برمیگشت یعنی ادم شب خوب خوابیده بود و استرسشو کنترل میکرد بازدهیش اوکی بود دقتشم بالا میرفت

میشد جواب داد ولی خب من نرسیدم خوب بخونم و مرور کنم

خیلی جاهاشم بی دقتی کردم چون شب خوب نخوابیدم

مثلا فرمول درستو میدونستم رفتم یه چیز دیگه نوشتم نمیدونم فازم چی بود سر امتحان

درکل راحت بودن از نظر من یعنی کسی ک کامل خونده و مرورم کرده بتونه ۱۸ ب بالا رو بگیره

و خب اگه شرایط بهتر بود مثلا خواب کافی و نگرانی کمتر و... اره راحت میشد برامون

سختیش ب خاطر شرایط بود نه خود سطح سوالات

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

دختر جون اینجا نی نی سایتهمدرسه که نیستاینارو باید توی گروه همکلاسیهات مطرح کنی نه پیش مادرهای سایتم ...

اکثر تاپیکا ببینی همش دز مورد امتحانع الان

نصف سایت تو همین رنج سنی دبیرستانی هستن

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کی دیدم میگفت بسیار سخت و غیر استاندارد بوده

نه اصلا!

غیر استاندارد به کجاش گفتن؟ همه سوالات در سطح کتاب بود دیگه!

شاید نمورارش کمی سخت بود اونم اگه نمونه سوال حل میکردن میتونستن جواب بدن خیلیا

☄️🔪تاپیک جامع دورهمی نویسنده ها! :)🫶🏻🕸 اگه نویسنده ای، حتما به تاپیکم سر بزن❄☠️💬 http❤️s://w❤️ww.ninisite❤️.com/discussion/topic/17701780/دورهمی-نویسندهها🔪قلب لینک رو حذف کن و وارد شو🎡دورهمی ساعت ۳ الی ۴ بعد از ظهر توی تاپیکمونه. 🌱❄️ اگر زمان زیادی به گودالی چشم بدوزی، گودال نیز به تو چشم خواهد دوخت...

نه اصلا!غیر استاندارد به کجاش گفتن؟ همه سوالات در سطح کتاب بود دیگه!شاید نمورارش کمی سخت بود اونم اگ ...

قرار نیست اگر برای شما اسون و استاندارد بوده برای خیلی های دیگع خوب بوده باشه

طرف چندین ماهه روزی ۱۳ ساعت میخونه امروز گریش گرفته بود

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

نه اصلا!غیر استاندارد به کجاش گفتن؟ همه سوالات در سطح کتاب بود دیگه!شاید نمورارش کمی سخت بود اونم اگ ...

دقیقا اگه درسطح کتابم درست حسابی خونده بودمو مرور کرده بودم اینطوری نمیشد... البته قبلا ویدیوهاشو کامل دیدم اما یادم رفت چون مرور نکردم

بعد از اون دیگه وقت نکردم کامل بخونم

خیلی حرصی شدم بابتش

چون میشد نمره عالی ای گرفت یه جورایی حس میکنم حیفه که اینطور شد.. یه بارم سوالا اوکی بود من نشد خوب بخونم . اونوقت برای ادبیات و سلامت خودمو جر دادم و باید ۱۹ ب بالا میشدم ولی سر دلایل مسخره ۱۷.۵ تا ۱۸.۵

من خودم اومدم بیرون خیلی جدی گفتم بیست میشم ولی رفتم چک کردم کلی بیست پنج صدمی کم میشه اگه آدم یا دق ...

دقیقا سرسری چک کردن تو یه نظرسنجی دیدم کلی زده بودن ۱۸ ب بالا اما دقت کنی هی ۲۵ صدم نیم نمره کم میشه

من خودمم میگم سطح سوالا اوکی بود اما نمیگم عالی دادم چون اینطور نبود.

دختر جون اینجا نی نی سایتهمدرسه که نیستاینارو باید توی گروه همکلاسیهات مطرح کنی نه پیش مادرهای سایتم ...

کاری که میتونید بکنید اینه که وقتی میبینید عنوان درس و مدرسه هست نیاید تو تاپیک ❤

🌙💜

قرار نیست اگر برای شما اسون و استاندارد بوده برای خیلی های دیگع خوب بوده باشهطرف چندین ماهه روزی ۱۳ ...

باشه عزیزم منو نزنین لطفا! :))

برای من آسون نبوده ولی استاندارد بود چون توی کتاب تماما نمونه‌های سوالاتش بودن

منم زیر ۱۲ نیومدم این چند وقت

دیشب هم اصلا نخوابیدم چون کل تایمم رو گذاشتم برای حل فرمول بیست

☄️🔪تاپیک جامع دورهمی نویسنده ها! :)🫶🏻🕸 اگه نویسنده ای، حتما به تاپیکم سر بزن❄☠️💬 http❤️s://w❤️ww.ninisite❤️.com/discussion/topic/17701780/دورهمی-نویسندهها🔪قلب لینک رو حذف کن و وارد شو🎡دورهمی ساعت ۳ الی ۴ بعد از ظهر توی تاپیکمونه. 🌱❄️ اگر زمان زیادی به گودالی چشم بدوزی، گودال نیز به تو چشم خواهد دوخت...

قرار نیست اگر برای شما اسون و استاندارد بوده برای خیلی های دیگع خوب بوده باشهطرف چندین ماهه روزی ۱۳ ...

من دقیقا متوجه نشدم جریان چیه اما اگر اشتباه نکنم امروزم تو حوزه ما یه نفر حالش بد شد:) میدونی حتی نمیتونیم شب ۴ ۵ ساعتو بخوابیم من خودم ۱ ساعتو خورده اونم با کلی دغدغه ذهنی به زور خوابیدم ذهنم خیلی اشفته شده بود... خب ادم همینکه خوب نخوابه بازدهیش پایین میاد بعدم استرسی میشه.

اگه تجربی هستی راحت بود ریاضی نمیدونم

من تجربی بودم 

خونده بودم و فقزیکمم متوسطه نمیدونم چطور میگی راحته 

البته بستگی داره دنبال جه نمره ای باشد واسه ۱۹ گرفتن اینا سخت بود اما اکر دنبال ۱۴ ۱۵ بودی اره راست میگی راحت بود

🌙💜