2777
2789
دقیقا اگه درسطح کتابم درست حسابی خونده بودمو مرور کرده بودم اینطوری نمیشد... البته قبلا ویدیوهاشو کا ...

زبان رو بچسب

به خدا اگه بدونی چند نفر وا داده بودن و سفید دادن ناامید نمیشی!!

دیشب من کلی التماس کردم به یه نفر توی نینیسایت تاپیک زده بود که نمیشه و نرسیدم!

گفتم بخون به خدا آسونه!

فقط اون کتاب لعنتیو بیار فرمول بیستشو دوره کن تمومه!!

بعد یه طوری برخورد کردن باهام انگار من مسخره شون کرده بودم :/

امروز سالن ما نصفش خالی بود...

☄️🔪تاپیک جامع دورهمی نویسنده ها! :)🫶🏻🕸 اگه نویسنده ای، حتما به تاپیکم سر بزن❄☠️💬 http❤️s://w❤️ww.ninisite❤️.com/discussion/topic/17701780/دورهمی-نویسندهها🔪قلب لینک رو حذف کن و وارد شو🎡دورهمی ساعت ۳ الی ۴ بعد از ظهر توی تاپیکمونه. 🌱❄️ اگر زمان زیادی به گودالی چشم بدوزی، گودال نیز به تو چشم خواهد دوخت...

من دقیقا متوجه نشدم جریان چیه اما اگر اشتباه نکنم امروزم تو حوزه ما یه نفر حالش بد شد:) میدونی حتی ن ...

چی بگم کاش مثل همیشه بود کاش فقط یک کنکور بود

یکبار استرس میکشیدیم یکبار سختی میکشیدم در طول سال یک بار قلبمون به درد میومد

اما از سال ۱۴۰۱ به بعد تو سه ماه باید زجرکش بشیم

کاش همه چی برگرده به حالت قبلش

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زبان رو بچسببه خدا اگه بدونی چند نفر وا داده بودن و سفید دادن ناامید نمیشی!!دیشب من کلی التماس کردم ...

عزیزم من پیاماتو واسه اون فرد خوندم
خیلیییییی من دیشب با حرفات انرژی گرفتم و خوشم اومد
به حرفای بقیه توجه نکن ادما کارشون مسخره کردنه

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

زبان رو بچسببه خدا اگه بدونی چند نفر وا داده بودن و سفید دادن ناامید نمیشی!!دیشب من کلی التماس کردم ...

برگام اینطوری میگی ب خودم امیدوار میشم که😐 

زبانم خوبه، ولی درس ۳ رو کامل نخوندم

میخوام امروز با اینکه خیییلی خستم ولی ۳ رو تموم کنم ک فردا مرور بمونه 

به خدا حیفم میاد زبانو ۱۸ ب بالا نشم

حیفم میااااددددث۴هسقفعخهحههبح

ب نظرت زبان و هویت ۱۸ ۱۹ اینا بشی فیزیک جبران میشه؟ 

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

عزیزم من پیاماتو واسه اون فرد خوندمخیلیییییی من دیشب با حرفات انرژی گرفتم و خوشم اومدبه حرفای بقیه ت ...

خوشحالم حداقل یه نفر حالش خوب شد :)))❤️❤️✨️

امتحانت رو خوب دادی؟

خیلی خوشحالم کردی با این پیامت

حالم جا اومد که الکی دیشب کلی زور نزدم😁❤️

☄️🔪تاپیک جامع دورهمی نویسنده ها! :)🫶🏻🕸 اگه نویسنده ای، حتما به تاپیکم سر بزن❄☠️💬 http❤️s://w❤️ww.ninisite❤️.com/discussion/topic/17701780/دورهمی-نویسندهها🔪قلب لینک رو حذف کن و وارد شو🎡دورهمی ساعت ۳ الی ۴ بعد از ظهر توی تاپیکمونه. 🌱❄️ اگر زمان زیادی به گودالی چشم بدوزی، گودال نیز به تو چشم خواهد دوخت...

برگام اینطوری میگی ب خودم امیدوار میشم که😐 زبانم خوبه، ولی درس ۳ رو کامل نخوندممیخوام امروز با اینک ...

امیوار بشو دخترررررر

امیدواری که عیبی ندارههههه

تحت تاثیر جو تلگرام کوفتی و مشاورای زهرماری نباشیاااا

به خدا کلی از بچه ها وا دادن باورت نمیشه،!

من پارسال همونی بودم که سر فارسی وا دادم و با دینی و فارسی ۱۹.۵، بقیه رو زیر ۱۷ گرفتم و گند زدم!!

پاشو خودتم باید به من امید بدی که تمومش کنیم این کوفتیوووو😂

من دیشب نخوابیدم ولی الان میخوام برم زبان رو بترکونم

چون حالم یگه از پشت موندن و وا دادن به هم میخورهههه

چی بگم کاش مثل همیشه بود کاش فقط یک کنکور بودیکبار استرس میکشیدیم یکبار سختی میکشیدم در طول سال یک ب ...

۱۳ بار کنکور میدیم امسال .

پارسال بعد امتحانا تا یک ماه حالم بد بود باورت میشه؟:) جسم و ذهنم نابود شده بود انقدر ک شب بیدار و استرس کشیده بودم... 

بعد از امتحانا متوجه شدم خیلی ساده میشد اگه نگرانی هامو کمتر میکردم 

و خب امسال واقعا رو استرسم کار کردم و مثلا دیگه پانیک نمیشم سر امتحان و اینا. حداقلش ظاهری ارامش جسممو حفظ میکنم... اما بازم نمیرسم خوب بخوابم . بی دقتی زیاد میکنم . یه چیز دیگه اینکه امتحانای قبل سطحشون واقعا خیلی بالاتر بود وقتی مقایسه کردم حتی با ۴۰۳

و خب منی ک قبل از امتحانا شوق و ذوق داشتم ک با این روش قراره ۱۹ ب بالا شم یه خورده حالم گرفته شد.. البته توی این کانالها ک میگن ۱۷ ب بالاهم نمره خیلی خوبیه و ترازش عالیه چون کلا امسال سخت تره... اما نمیدونم واقعا میشه ب امسال امیدوار بود یا نه. چون خیلی ها واقعیت رو نمیگن‌. و مشخص نیست اکثریت تو چه رنجیه نمراتشون ک براساسش بخوان تراز بسنجن.

خوشحالم حداقل یه نفر حالش خوب شد :)))❤️❤️✨️امتحانت رو خوب دادی؟خیلی خوشحالم کردی با این پیامتحالم جا ...

قربونت برممممم
اره خوب بود من فصل سه رو اخر نخوندم در حد 15 16 احتمالا
خواهششش میکنممم حیفم اومد بعد اینهمه تلاشت واسه خوب کردن یه نفر و کمک بهش اینجوری درمورد مهربون بودنات حرف بزنن
من دیشب بعد پیامت رفتم نشستم خوندم....

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

امیوار بشو دختررررررامیدواری که عیبی ندارهههههتحت تاثیر جو تلگرام کوفتی و مشاورای زهرماری نباشیااااب ...

چندسال پشتی مگه؟ منم حالم بهم میخوره:) ولی خب هدفم انقد برام مهمه که اگه امسال نشد میخونم واسش تا بشه.

هدفت چیه؟ 

قربونت برممممماره خوب بود من فصل سه رو اخر نخوندم در حد 15 16 احتمالاخواهششش میکنممم حیفم اومد بعد ا ...

وای خوشحالممم😭😍❤️

خدا رو شکر که تو حداقل ادامه دادی.

مرسی از مهربونیت.

امیدوارم بدرخشی

اصلا هم ناامید نشی🌱❤️

وای خوشحالممم😭😍❤️خدا رو شکر که تو حداقل ادامه دادی.مرسی از مهربونیت.امیدوارم بدرخشیاصلا هم ناامید ...

چه انرژی مثبتی شمااا

وای خوشحالممم😭😍❤️خدا رو شکر که تو حداقل ادامه دادی.مرسی از مهربونیت.امیدوارم بدرخشیاصلا هم ناامید ...

اکلیلی شدممم مرسی قشنگم
توهم امیدوارم تاپیک بعدیت تاپیک قبولیت باشه  

چندسال پشتی مگه؟ منم حالم بهم میخوره:) ولی خب هدفم انقد برام مهمه که اگه امسال نشد میخونم واسش تا بش ...

سال سوممه

هدفم؟ نمیدونم به خدا

یه مدت پزشکی بود، بعد شد دندون، بعد فکر کردم فیزیوتراپی هم اوکیه...

حالا هم فقط هدفم اینه که یه رتبه خوب بگیرم زیر ۱۰۰۰ یا زیر ۲۰۰۰ حداقل.

ولی خستم از پشت بودن

منم هدفامو دوست داشتم ولی عقب موندن از زندگی و اینکه دیدم توی یه چرخه باطل گیر کردم، حالمو بد کرد

من برای اعصابم قرص مصرف می‌کنم و افسردگی داشتم یه مدت خیلی زیاد

امسال هم با وجود حداکثر تلاش، متوجه شدم ذهنم درست کار نمیکنه. حافظه‌ام اوکی نیست و نمیدونم چرا

دوست ندارم به خودم بگم که ضعیفم ولی باید بپذیرمش

وگرنه که به خدا منم دوست دارم پای هدفم بمیرم🥲💔

چه انرژی مثبتی شمااا

مرسییی🤩❤️🌱

سعی می‌کنم گریه و زاری و لرزش امتحانامو تبدیل کنم به حال خوب برای بقیه

حال خودمم خوب میشه😁✨️

مرسییی🤩❤️🌱سعی می‌کنم گریه و زاری و لرزش امتحانامو تبدیل کنم به حال خوب برای بقیهحال خودمم خوب میشه ...

منم حامی و حال خوب کنه رفیقامم:) یه وقتایی زیاد از بی دقتی هام حرص میخورم ولی.