2777
2789
سال سوممههدفم؟ نمیدونم به خدایه مدت پزشکی بود، بعد شد دندون، بعد فکر کردم فیزیوتراپی هم اوکیه...حالا ...

اشتباهاتت فکر میکنی چیا بودن که باعث شد بمونی؟ اونارو پیدا کن درجهت اصلاحشون تلاش کن.

خودتو بشناس.

دیگه اینکه خب طبیعیه وقتی این همه مدت ذهنت درگیر صرفا یک موضوعه، یه جورایی کسل بشی و ذهنت خسته بشه.

من خودم حتی وقتی دارم یه صفحه رو میخونم اگه همشو با یه لحن یکنواخت بخونم بازدهیم پایین میاد

لحنمو هی متناسب با متن عوض می کنم بعد میبینم که چقدر بیشتر تو ذهنم میمونه

ذهن ادم همینه دیگه..‌ الانم ذهن تو توی یکنواختیه

کاش یه تنوعی بهش بدی

مثلا برای استراحت دادن ب ذهنت فعالیتای متفاوتی انجام بده. یه پارت ک درس خوندی اهنگ گوش کن پارت بعدی ک خوندی برو قدم بزن پارت بعد ک خوندی ظرف بشور! هردفعه ی فعالیت متفاوت. هرچند کوچیک یا حتی کارای خونه.

و اینکه روش خوندنتو فعال کن مثلا لحنتو بالا پایین کن، یه کاغذ کنار دستت بذار وقتی داری یه مبحث حفظی میخونی هرچندخطی که میخونی دو سه تا کلمه کلیدی رو فقط رو کاغد بنویس و توضیحشو دو سه بار واسه خودت تکرار کن. یعنی اول کلمه رو بگو بعد توضیحشو برا خودت بگو.‌‌.

پشت سرهم خودت نخون یا ویدیو نبین. مثلا نیم ساعت حفظیاتو بخون نیم ساعت بعد ویدیو ببین 

یا نیم ساعت ویدیو نیم ساعت تست

پشت سرهم یه مدل بخونی خسته میشی

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تجربی بودم خونده بودم و فقزیکمم متوسطه نمیدونم چطور میگی راحته البته بستگی داره دنبال جه نمره ای ...

وا برای ۱۴ ۱۵ کی خوشحاله؟

خیر اتفاقا برای ۱۹ هم نرمال بود اگه میخوند کسی 

منم خونده بودم فیزیکمم تا چند ماه پیش داغون بود اما با پاسختامه هم چک کردم بازم راضیم و میگم خوب بود

برخلاف فارسی و دینی و سلامت

وا برای ۱۴ ۱۵ کی خوشحاله؟خیر اتفاقا برای ۱۹ هم نرمال بود اگه میخوند کسی منم خونده بودم فیزیکمم تا چن ...

اتفاقا من بر عکس شما میگم دینی و سلامت واقعا نرمال بود 

یجوری گفتید اسون بود فک کردم واسه ۱۵ ۱۶ گرفتن اسون بوده 

ولی اینطور که گفتید حتی خودتون هم ۱۹ نمیگیرید که گفتید اسون بود 

اگر اسون بود شماهم با وجود تلاش تون ۱۹ و می‌گرفتید دوست عزیز💋

🌙💜

اتفاقا من بر عکس شما میگم دینی و سلامت واقعا نرمال بود یجوری گفتید اسون بود فک کردم واسه ۱۵ ۱۶ گرفتن ...

عزیزم دارم میگم بالای ۱۹ میشم چرا چپکی متوجه میشی:/😐

دینی سلامت رو همه میگن نرمال نبود فیزیک ساده بود حالا اینکه تلاش میکنید برخلاف حرف بقیه بگید بحثش جداست:////

روز امتحان دینی همه از دم مینالیدن 

فیزیک همه تو حوزه ذوق مرگ بودن 

دیگه نظری ندارم