2777
2789
عنوان

بدترین دردی که تجربه کردین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 89 پست

اونجایی ک بهم گفتن هم سنات فقط چندتا دندون خراب دارن تو ولی تک تک دندونات نابود شده... با تمام وجود درد کشیدم سوختم...بهم گفتن بهت غذای خوب ندادن بخوری کلسیمت کمه نابود شدن دندونات 

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد روحی وقتی بود که پدرم جلو چشمم تمام کرد 

دومیش هم فوت دایی جوانم 

درد جسمی رو ماهی یکبار تاحد مرگ تجربه میکنم

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

سلام. دندون

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

اونجایی ک بهم گفتن هم سنات فقط چندتا دندون خراب دارن تو ولی تک تک دندونات نابود شده... با تمام وجود ...

برن بمیرن

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

برن بمیرن

نمیمیرن

هر روز خوشبخت ترن

من ب کدوم گناه به این روز افتادم 💔💔🤌💔💔

اونقدر گریه کردم از دیدن قیافم بدم میاد 💔💔💔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚