2777
2789
عنوان

بدترین دردی که تجربه کردین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 89 پست
کدومو درست کنم ؟تک تک خرابن8تا شو کشیدمبقیشم دارن میریزن خودشونکاش به کسی ک درد جسمی و بیماری داره ز ...

عزیزدلم منم اصلا دندون ندارم دوتا دندون جلوییم که یکیشون نصف شده قشنگ تو دید من سر حاملگیم اینجوری شدن الانم بچه هام کوچیکن برم برا دریت کردن ننم جنس دندونام آهکی‌ان نمیدونم مصنوعی بزارم یا نه 

تو چند سالته 

در یه برهه‌ زمانی، دیدن رنج عزیزانم از درد خودم سنگین‌تر بود.

درباره خودتون، از همین فردا شروع میکنید هر روز یه کار خوب در حق خودتون انجام میدین. انقدر خودتون را دوست داشته باشید که دوست داشته شدن یا نشدن توسط اطرافیانتون براتون مهم نباشه.

اگر همسر سابقتون وجوه اشتراکی زیادی با پدرتون داره، درباره علت انتخاب اون شخص به عنوان همسر فکر کنید و ریشه‌یابی کنید، تا دفعه دیگه چنین اتفاقی نیفته. اگر هم وجه اشتراکی ندارن که هیچ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسیله من فرق میکرد الان که میرم مشاور حتی علایم اعتیاد روهم فهمیدم ... قرار نیست برای ۳ ماه عقد تااخ ...

اگه طلاق نگرفتی، نگیر.اگه گرفتی که هیچی.زندگی هم کلا زجر کشیدنه.یادگیری زجر داره.مهارت زجر داره.زندگی جمعی و خانوادگی زجر داره.اصولا رشد، در بستر زجر اتفاق میفته.وگرنه بشر تا آخر عمرش مثه بچه ۱ ساله زندگی می کرد تا هیچ زجری نکشه. ما باید سطح مهارت هامون رو بالا ببریم. نه اینکه فوری طلاق بگیریم.

ببخشید ولی منه گاو الان فهمیدم چرا چهار روز فرجه ریاضی دادن بهمون.پاره دارم میشممم خسته شده مغزم

خوش به حالت کاش برگردم به اون دوران 

برای حل مشکلم اومدم نی نی سایت با قلب مهربونت یه صلوات برای حل مشکلم بفرست❤️

روحی زیاد کشیدم اضطراب و افسردگی  موهام سفید شده و ریزش شدید دارم صورتم کیست و آکنه شده با راکوتان هم خوب نمیشه غم دلم زیاده نشخوار فکری زانو درد باید تعویض انجام بدم اما میگذره چه میشه کرد

https://www.karzar.net/222299 لینک کارزار #نه_به_سازمان_ملی_مهاجرت. در این سازمان که بر ضرر ایران و کوچیک کردن شخصیت و زن ایرانیه لطفاامضا کنید                 کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼

عزیزدلم منم اصلا دندون ندارم دوتا دندون جلوییم که یکیشون نصف شده قشنگ تو دید من سر حاملگیم اینجوری ش ...

29 

منم زایمان دوقلویی داشتم و بعدشم پسرم دنیا اومد همشون شکست خراب شد💔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

[QUOTE=383205727]منم درد خیانت رو چشیدم چهارساله هنوز بفکرشم بابتی ک اینهمه ضربه بهم وارد کرد از لحاظ روحی نابود شدم ...[/QUOTE

خدا لعنت کنه زن و مرد متاهل خیانت کار را

به قول یه نفر خدایا کلشون کن

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
اگه طلاق نگرفتی، نگیر.اگه گرفتی که هیچی.زندگی هم کلا زجر کشیدنه.یادگیری زجر داره.مهارت زجر داره.زندگ ...

عزیزم منو نخواست بلاکم کرد سریع امد حق طلاق داد حتی خداحافظیم نکرد بدون هیچ دلیل خاصی کلا زن نمیخواست به اصرار خانوادش اومد کسیو هم میخاسه الامم گفته من دورم دختر زیاده...تفکرشما بشدت اشتباهه ادما ازاد افریده شدن قرار نیست ازدواج به قیمت بیماری و نابودی برات تموم بشه این رشد نیست 

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

درد اینکه نفهمیدم از کی و کجا خوردم.

بعد ۳۰ سال برای اولین بار عمیقا عاشق شدم.

همچی عالی بود. یهو یه جیزی مثل زلزله اومد و ویرانم کرد. 

منو تو بهت و بی خبری و درد عمیق جدایی گذاشت...

قبلش خیلی تو زندگی درد کشیده بودم. از مرگ عزیزان و دعواهای شدید خانوادگی. فکر میکردم تو مرز خوشبختی ام. تو یه لحظه همچی پودر شد و فهمیدم دستم هیچوقت به خوشبختی نمیرسه.

ی لحظه فک کردم پسری منظورت از آبگاه اونجاس که نباید ضربه بخوره 😂

نه عزیزم دخترم😂

ابگاه خیلی خیلی جای حساسیه 

بزن گوگل نگاه کن

وسط دنده هست قسمت بالای بالاش

حتی با دست فشار بدی درد میگیره 

برای من محکم با پا زدن بهش نفسم بند رفت و غش کردم

عزیزم منو نخواست بلاکم کرد سریع امد حق طلاق داد حتی خداحافظیم نکرد بدون هیچ دلیل خاصی کلا زن نمیخواس ...

کاش شوهر منم یه روز اینکارو باهام بکنه مثل کنه چسبیده من نمیخوامش مدام اذیتم میکنه با کاراش با رفتاراش با فحاشی هاش 

برای حل مشکلم اومدم نی نی سایت با قلب مهربونت یه صلوات برای حل مشکلم بفرست❤️