2777
2789
عنوان

بوی گند عرقش خفم کرد😐🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 130 پست
عه خب تو غار که زندگی نمیکنه کتابخونه مکان عمومیه خودش اذیت نمیشه بقیه اذیت میشن

میدونم عزیزم ولی بزار بمیره از عرق وقتی رعایت نمیکنه نمیتونیم بچه مردم بکشیم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای راست میگی بخدا روز کنکور به دختره ای بود پشت سرم خداشاهده یه لحظه برگشتم داشتم خفهههه میشدم از ب ...

من بدنم بو بده میفهمم رو بدنم ادکلن میزنم 🤣🤣

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

یعنی با حموم آشنایی ندارن؟

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

هوا گرمه، طرف یه روز حموم نره بدنش بوی گند عرق میگیره! دیگه این بوها در جامعه ایران با گرم شدن هوا ...

اره ولی خب ببین با یه روز حموم نرفتن چنین بویی ادم نمیگیره ب معنای واقعی داشتم خفه میشدم

من عاشق شماهام واقعا.کلا هنجار اجتماعی و رفتار اجتماعی و زندگی اجتماعی براتون تعریف نشده انگار.

خیلیم تعریف شده من مثل بقیه نیستم دخالت کنم بهتره همین الان این جنگ تموم شه حوصله ندارم 

من عاشق شماهام واقعا.کلا هنجار اجتماعی و رفتار اجتماعی و زندگی اجتماعی براتون تعریف نشده انگار.

دقیقا تهشم میگه به ما چه ما که نمی تونیم بچه مردم رو بکشیم چون بو میده 😐 چ ربطی داشت بحث ما اصن یه چیز دیگس   

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠