امروز رفتم کتابخونه یه دختره کنارم بود فاصله صندلی ها کم بود و دیگم جای خالی نبود یعنی هعی میخواستم بالابیارم بخدا از اول تا اخرم اصلا تمرکز نداشتمممم دیگه پا شدم اومدم خونه کاش رعایت میکردن مردم واقعاا یه بویی میداد ک نزدیک بود عوق بزنم چرا حموم نمیرن بعضیا واقعاااا یا مام استفاده نمیکنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠
عه خب تو غار که زندگی نمیکنه کتابخونه مکان عمومیه خودش اذیت نمیشه بقیه اذیت میشن
جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠
مخصوصا این دخترایی ۱۲ ۱۳ ساله که تازه دارن به بلوغ میرسن خیلی بوی بد میدن و مردایی که حموم نمیرن واقعا دیوونه کنندس دیگ یک حموم رفتن که اینقدر سختی نداره اینا مشکل دارن جدا...
بوی نامطبوع جدای از اینکه برای خود طرف شخصیت نمیذاره برای دیگران هم آزار دهنده اس
چه ربطی به فضولی داره!!!
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام