2777
2789
عنوان

بخدا ما در سطحی نیستیم ک چسی بیایم

249 بازدید | 29 پست

نمیفهمم چرا مامانم راضی نیس شهر دور ازدواج کنم

ن اینک مخالف باشه ولی میگه نرو فلان

واقعن نمیدونم چیکا کنم،خانواده ی محترمین برعکس ما

شرایط اقتصادیشم یچی متوسطه زیر بیس،شما جا من بودین چ تصمیمی میگرفتین

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط شهر خودم رو قبول دارم .

بقیه شهرها رو نه .

غربته ‌

فردا بچه دار شی  کی میخواد بهت برسه راه دور ؟ 

بچه مدرسه بره خونه نشین باید بشی . چون نمیتونی بیایی و بری . دور میشه .

کلا سختی هاش وحشتاناکه . حتی یه شهر فاصله باشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ازدواج راه دور پشیمون میشی  در ضمن همه از دور محترمن!

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

سن؟

من۲۵اون۲۸عه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

اگه خودت آدم برونگرایی هستی شهر غریب سختت میشه و شایدم مادرت ازاون پسر وخونوادش مطمین نیست و میترسه اذیتت بکنن یا ممکنه خودش  بهت وابسته باشه حتی اگه نشون نده 

فقط شهر خودم رو قبول دارم .بقیه شهرها رو نه .غربته ‌فردا بچه دار شی کی میخواد بهت برسه راه دور ؟ بچ ...

دوس ندارم با پدرو داداشم رفت و امد کنن میدونم زندگیمو از هم میپاشونن فک میکنم شهر دور بهترین گزینس 

اگه خودت آدم برونگرایی هستی شهر غریب سختت میشه و شایدم مادرت ازاون پسر وخونوادش مطمین نیست و میترسه ...

ادم درونگراییم من حتی حال مسافرت ندارم مامانم ک باهاش صحبت میکرد میگف خ خوش برخوردو..اس ولی خودش تجربه ی بد داشته بیشتر دلش تنگ میشه حتی تو اتاقمم میرم میگه چرا پیشم نمیایو..

منم قبل میخواستم دور ازدواج کنم.  

وفک میکردم تواناییش دارم  چون وابسته نیستم و..

الان ک ازدواج کردم تو شهر خودمون و هر دو روز خونه بابامم و با این وجود دلتنگ میشم و بی قرار

خداروشکر میکنم دور نشد ازدواج کنم