2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

314 بازدید | 42 پست

سلام . من واسه بار اول تایپیک میزنم الهی کسی نبینه اشناها😂

سوالم اینه که من بعد از چندبار شوخی استادم که همش سر یه موضوع بود دیگه کفری شدم ولی هیچی نگفتم فقط عصبی شدم اون از قیافم که نمی خندیدم فهمید ناراحت شدم بعد اومد توی گروه جلوی همه ازم معذرت خواست و من بهشون گفتم که بی جنبه نیستم فقط خسته شدم از این شوخی اونم گفت دیگه اینکارو نمیکنه

ولی از اون روز به بعد بهم بی محلی میکنه و سرد رفتار میکنه جلو همه بچه ها

تازه من بهشون پیام دادم و معذرت خواهي كردم

حالا نميدونم اگه باز بی محلی کرد حضوری معذرت خواهي كنم يا نه؟

بخدا نه داد زدم نه بي ادبي كردم نميدونم چرا اینجوری میکنه؟!

دوستام میگن اخلاقش خاصه ولی خب سخته جلو همه باهات سرد رفتار کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجردي؟؟؟

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
چ دغدغه هایی ولش کن استادو من رفیقم بی محلی کنه بیخالش میشم اینکه استاده

اخه کلا ده نفریم 😂 فکر کن قبلش هر جلسه باهام کلی شوخی میکرده بعد یهو اینجور شه خیلی تابلوعهههه

استاد جوونه؟؟؟

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

ترم چندي؟

اخه کلا ده نفریم 😂 فکر کن قبلش هر جلسه باهام کلی شوخی میکرده بعد یهو اینجور شه خیلی تابلوعهههه

بیخیال ما هم تعداد کمیم ولی ب این چیزا اهمیت ندادم تا الان ک دارم تموم میکنم بدون حاشیه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

فك كردم استادتون بر تو دارد ميلي

وگرن چرا جام تورو ميشكنه