2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 42 پست

خوش بحالت دوستم.....من دوستی دارم که الان نزدیک به۱۳ساااله دوستیم....یبارسردبرخوردکرد تادوهفته قهربودم.تااومدعذرخاهی کرد...حالا اون سردشده.شوخیم اون کرده عذرخواهی اش وتوبکنی... بیخیال

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اصلا مهم نیست.خیلی کار خوبی کردی که نخندیدی که فهمید کارش اشتباه بوده.به خودت شخصیت دادی.هر کسی باید حد و حدود رفتارش با بقیرو بدونه.حالا فهمید که شوخی بیجا آدم خاص خودشو میخواد که تو جزؤشون نبودی.

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
استاد دانشگاه نیست . استاد زبان ایلتس هست 

ااااا منم ايلس دوس

حيف كه اعترابرش دو سال بيشتر ني

هروقت لازمم شد ميگيرد

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
خوش بحالت دوستم.....من دوستی دارم که الان نزدیک به۱۳ساااله دوستیم....یبارسردبرخوردکرد تادوهفته قهربو ...

والا من زورم گرفته هی میگم به درک بعد هربار که میبینم سرده عصبی میشم فک کن کلا ده نفر دانشجو داره بعد عمدا اسم منو نمیگه که یعنی چی

ولي كلا ماهم تو كلاساي خصوصيمون با اساتيد خيلي صميمي ميشيم

ولي اين معلومه ميل داره ها

از ما كفتن بود

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
نه بابا . با دخترای دیگه گرم تره

خب همين كه رفتارش باتو متفاوته نشون ميده ديگه....

حالا خوشتيپه؟

كيس خوبي هست؟

راستي ميخواي از ايران بري؟؟؟

😂😂😂 پس بکشمش زودتری

نه بزارش تو اب نمك لازمت بشه