2777
2789
عنوان

کنکوریا نمراتم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 34 پست

من خواهرزاده جانم ک انسانیه  دینی ۱۹ میش عربی ۱۸ فارسی ۱۶ ولی برادرزاده ام تجربه دینی ۱۸.۵ عربی ۱۷ فارسی ۱۷ راضیم بودن بچها 

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

هردوم یازدهمن

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یازدهمی و ناامیدی!!!

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

تا ۴۰۵ میشه کنکور بالای ۱۰ هزار یا ۱۰۵۰۰ باید بیاری اگه روزانه میخوای نهایی ها هم احتمالا باید ترمیم ...

ترمیم نمیشه چون باید همه زو زدپس بیخیالیم

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

منم یازدهمم امروز خیلی حالم بد شد

دینی رو ۲۰ میشم

عربی یا ۱۹.۵ یا ۱۹.۷۵

ادبیات رو ۱۸.۵ یا ۱۹ آخه یه جا نوشتم در این جایگاه نیست درحالی ک بوده است حالا نمیدونم مصحح رحمش میاد یان😭

یجام نوشته چشاش ضعیفه من نوشتم چشاش توانی دیدن و درک والا مقامی اونو نداره میده اینو بنظرت یا اون بالاییو؟

منم یازدهمم امروز خیلی حالم بد شددینی رو ۲۰ میشمعربی یا ۱۹.۵ یا ۱۹.۷۵ادبیات رو ۱۸.۵ یا ۱۹ آخه یه جا ...

تو چرا گریه میکنی دیگه😂😂عربی ۱۹.۷۵؟ خودت عربی؟ اخه میگفتن سخته

منم یازدهمم امروز خیلی حالم بد شددینی رو ۲۰ میشمعربی یا ۱۹.۵ یا ۱۹.۷۵ادبیات رو ۱۸.۵ یا ۱۹ آخه یه جا ...

عالیه دادی فقط همینو میشه گف 

من خیلی بی دقتی کردم سر همشون

حاجی چقدر ناامیدی!هنوز یکسال وقت داری بعد دنبال پزشکی تیپ دو هستی ؟! یک فنجان خدا باوری و خود باوری ...

تو ریحانه نیستی😂

همکلاسی منم تیکه کلامش حاجیه 🤣

تو چرا گریه میکنی دیگه😂😂عربی ۱۹.۷۵؟ خودت عربی؟ اخه میگفتن سخته

نه 😂تازه شبش تولد بودم ولی خب باما قواعد خوب کار می‌شد تو مدرسه قواعد نخوندم دیگه فقط کلمه خوندم

من بخاطر ادبیات حالم بد شد چون دوستام جدا خوب دادن یا ۲۰ میشن یا ۱۹.۵ یا ۱۹.۷۵ من حالا نمیدونم اون دوتارو میدن یان

بنظرتون میدن؟

عالیه دادی فقط همینو میشه گف من خیلی بی دقتی کردم سر همشون

بنظرت اون دوتا رو میدن براساس پاسخنامه ک دیدی آخه کنارش زده یا هر مفهوم دیگه اگه اینارو بده امیدوار میشم 

بنظرت اون دوتا رو میدن براساس پاسخنامه ک دیدی آخه کنارش زده یا هر مفهوم دیگه اگه اینارو بده امیدوار ...

دومی رو احتمالش کمه آخه درس ۱۶ ربطی به والا مقامی نداش حالا ایشالله بدن

نه 😂تازه شبش تولد بودم ولی خب باما قواعد خوب کار می‌شد تو مدرسه قواعد نخوندم دیگه فقط کلمه خوندممن ...

خوشبحالت دبیر ما پارسال خوب درس میداد امسال گند زد نمونه هم هستیم  یعنی من فقط فیلم دیدم