2777
2789
عنوان

کنکوریا نمراتم خیلی بده

292 بازدید | 34 پست

من تا الان سه تا امتحان دادم نهایی یازدهم 

بهترین حالت ۱۸ میشم ادبیات ۱۸و عربی۱۸ و نیم دینی هم ۱۸و نیم

اگه بقیه رو خوب بدم 

کنکور چه ترازی بیارم ک پزشکی تیپ ۲ بیارم

اصن میشه با پایه صفر😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تا ۴۰۵؟

بخدا با تب و مریضی خوندم سر جلسه انگار مغزم کار نمیکنه بی دقتی میکنمممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😐😐😐😐😐😐😐😐پغزم قفل میکنه با این میخوابم شبو

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنیدم فارسی امروز سخت بوده درسته؟

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

ادبیات چند میشی اون سوال مبنلای عشقم من یه جا یه استادی دیدم میگف مفعول چرا زدن مضاف الیه؟

مبتلای عشقم رو زدن مفعول،آن رو زدن مضاف الیه

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

آها ممنون من دوتاشو زدم معفول حداقل یکیش درسته پس😂

آن را روا میدارد ستدن،میشه ستدنش را روا مییدارد و را فک اضافه هست،ستدن میشه مفعول آن که توی معنی میشه ضمیر متصل میشه مضاف الیه

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

ما خودمون ریدیم فعلا بذار تموم شیم 

بالا هیجده بگیری اوکیه

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم