2777
2789

کنار هم زندگی میکنیم همش هی بمن میگه تو همش تو خونه ای کاش یه مسافرت میرفتی تو خونه داری میپوسی گناه داری و این حرفا 

همش تا یه جا میخاد بره زنگ میزنه هی بمن میگه اره کاش توهم بری یه هوایی بخوری دلم میسوزه برات 

در صورتیکه من مثلا سالی یکی دوتا مسافرت میرم ولی مسافرت با کیفیت 

اونوقت همش انقد بهم تلقین میکنه که واقعا دیگه دارم افسردگی میگیرم همش فک میکنم ادمه بدبختیم 

چکار کنم با این رفتارش؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه گفت که حرفاش حتما از روی نیت بد و کرم ریختن هست ولی لیکاش نگه این خرفارو

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
بگو كاش توهم دلت خوش باشه چون اگه واقعاخوش باشي انقدر توچشم بقيه نميكني

دقیقا منم همینو میگم اگه میخای بری برو ولی چرا هی میخای بمن تلقین کنی که من همش تو خونم .وقتی خودت داری میری چرا باید بمن همون لحظه در بیای اینو بگی

جاریت داره کرم میربزه. هیچ کس ب فکر کسی نیس مطمئن-باش.

اره دقیقا منم همین حسو دارم کار داشتم دستم بند بود چهار پنج بار زنگ زد برداشتم فک کردم کار واجبی داره بعد دیدم میخاد بگه داریم میریم مسافرت و بعدم حس دلسوزی کنه برام