2777
2789
اخه چه کاری از دستشون برمیاد بلایای طبیعیه دیگه

پارسال یکی از اساتید ما که جغرافیا میخوند گفت با هزینه خیلی خیلی کم میتونن ابرارو بارور کنن و با ردیابی درست تواون نقطه بارون مصنوعی بزارن 

ما که ماشالا داریم خودکفا میشیم خوب اینم یه فکری کنن این همه پژوهشگرو محقق هست ماشالا کشور بدبخت بیچاره ای هم نیستیم خودشون نمیتونن بدن یه کشور دیگه

پارسال یکی از اساتید ما که جغرافیا میخوند گفت با هزینه خیلی خیلی کم میتونن ابرارو بارور کنن و با ردی ...

واقعاا؟ من نمیدونستم خب چرا انجام نمیدن گناه دارن این بیچاره ها

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خود مسئولین هم تهرانن اما الان که خوزستان این وضعو داره اونا نمیتونن درک کنن چون توشرایطش نیستن

اگه مسئولین راست میگن زن و بچشون رو بیارن خوزستان زندگی کنن نه اینکه ببرن بهترین جای خوش آب و هوا !

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
واقعاا؟ من نمیدونستم خب چرا انجام نمیدن گناه دارن این بیچاره ها

هزینه داره و صنعتشو ندارن 

دو سه سال پیش برای کویر اومدن این کارو کردن هزینه زیادی شد متاسفانه باد زد ابر رفت سمت افغانستان خخخ واقعا میگم تکنولوزیشو ندارن

من تهرانم واقعا واقعا حق کامل و به شما میدم اومدن همه امکاناتو گزاشتن تهران انگار بقیه جاها مهم نیست ...

تهران هم وضع افتضاحه مردم همش مریضن ضعیف شدن واقعا الودگی هوا وحشتناکه بیچاره خانومای وباردار وبجه ها

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هزینه داره و صنعتشو ندارن  دو سه سال پیش برای کویر اومدن این کارو کردن هزینه زیادی شد متاسفانه ...

واقاعا؟؟😂 وای خیلی خنده دارهه خب برن افغانستان این کارو بکنن بلکه باد بزنه بیاد ایران😆

واقاعا؟؟😂 وای خیلی خنده دارهه خب برن افغانستان این کارو بکنن بلکه باد بزنه بیاد ایران😆

چمیدونم والا بهتر بود از یکی تو این زمینه ها کمک میگرفتن نمیبینن الان چندماه مردم درگیر گردو خاکن

چمیدونم والا بهتر بود از یکی تو این زمینه ها کمک میگرفتن نمیبینن الان چندماه مردم درگیر گردو خاکن

دوس دارن بگن ما همه چی تمومیم ونیاز به کمک نداریم درصورتی که جهان بدون کمکرفتن ویادگرفتن از همدیگه جلو نمیره

بچه ها می تونه عذاب الهی باشه؟ اخه تو قران اومده از این اب و هواها برای تنبیه ادما خدا استفاده می کر ...

خیلی باحالی به خدا جای ما نیستی بدونی ممنون از همدردیت 

الهي و ربي من لي غيرک

بچه ها منم پسر یکساله دارم، بدبختی ما بیشتر کرجیم، الان واسه یه ماه اومدم اینجا خونه پدر شوهرم، گلوم می سوزه خودم که مهم نیست، دلم شور پسرمو می زنه، چیکار کنم ماسک نمیزاره رو صورتش،