2777
2789
ازصبح 10تا تاپیک بااین عنوان زده شد

چه اشکالی داره نیاز به همدردی دارن شرایطشون سخته واقعا

بهتر ازوقتیه که هی زلزله میومد حتی برای دو ریشتر هم تاپیک میزدن هست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا ک همدان هست اینقدر دو روزه باد میاد نگو نمیدونم چرا هیچ فکری نمیکنند شورشو درآوردن

اخه چه کاری از دستشون برمیاد بلایای طبیعیه دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اینجا ک همدان هست اینقدر دو روزه باد میاد نگو نمیدونم چرا هیچ فکری نمیکنند شورشو درآوردن

عزیزم فکرشون الان درگیر حایمی کیاست و دلارو کیروشو 

حق بده وقت ندارن فکر کنن به اهواز

چه اشکالی داره نیاز به همدردی دارن شرایطشون سخته واقعا بهتر ازوقتیه که هی زلزله میومد حتی برای دو ر ...

منکه نگفتم ایرادی داره

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
منکه نگفتم ایرادی داره

نگفتی؟😂 خو ببشخید😓

چه اشکالی داره نیاز به همدردی دارن شرایطشون سخته واقعا بهتر ازوقتیه که هی زلزله میومد حتی برای دو ر ...

بله واقعا . اگه همین گرد وخاک تهران میامد چه اعتراضها که نمیشد ! 

ولی مردم خوزستان ..😞

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

كرمانشاهم همين وضعو داره ، نميدونم ديگه به چى اين مملكت دلمو خوش كنم 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

واای چه وحشتنااااکهه نمیتونید از شهر خارج بشید؟ اگر تعطلید برید یه شهر دیگه

آخ آخ 

چقد بده هوا

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
بله واقعا . اگه همین گرد وخاک تهران میامد چه اعتراضها که نمیشد !  ولی مردم خوزستان ..😞

چون خود مسئولین هم تهرانن اما الان که خوزستان این وضعو داره اونا نمیتونن درک کنن چون توشرایطش نیستن