2777
2789
نفرستادم تو خونن ولی تو خونه هم خاکه از صبح نذاشتم پاشون از داخل اتاق بزارن بیرون ولی با این وجود با ...

با اسپری آبپاش پرده هاتو نمدار کن که ریزگرد کمتر وارد خونه بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خرید تصفیه هوا علاوه بر برندی که در نظر داری باید یسری ملاک ها رو در نظربگیری که مهمترینش مساحت داخلی منزلتون هست، خونه ما 70 متر هسا و یه نصفیه هوای متوسط براش جواب داد برند winair مدل AP1101، چون پسر من نارس بدنیا اومد خیلی بدردم خورد واسه ماه های اول و کنترل هوای خونه، الانم وقتایی که کمی بیرون هوا نامساعده روشنش می کنم و رو اتومات می زارم، دو هفته پیش که خاک شد خونه خودم بودم کار می کرد، اصلا تشخیص نمی دادم که بیرون خاکه فضای خونه خیلی نرمال بود. برا کساییکه بچه کوچیک دارن بنظرم خیلی لازمه، ولی بشرطی که آدم از خونه بیرون نخواد بره

قیمتش یک سال و نیم قبل تو آف دی جی کالا شد 900 تومن، الان خیلی مدل های جدید و متنوعی وارد بازار شده، ما اونموقع که تحقیق کردیم خیلی ها راضی بودن ما هم راضی هستیم، ولی خوب الان مدل های جدید تر اومده که مطمئنن امکانات بهتری دارند