2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دستگاه تصفیه هوا جواب نمیده برای خونه بگیرین؟

واقعا شرایط سختی هست به نظرم کارتون رو درست کنید برید یه شهر دیگه فکرنکنم این مشکل به این زودی ها حل بشه

چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.
بچه ها می تونه عذاب الهی باشه؟ اخه تو قران اومده از این اب و هواها برای تنبیه ادما خدا استفاده می کر ...

بله مطمئنن هست، دوست عزیز ما همه گناهکاران عالمیم، اونا که تو الان تو آنتالیا کنار ساحل دارن آفتاب می گیرن دارن از طریق آفتاب به خدا نزدیک می شن، ای خدااااااااااااااااااا، اگر جنوبی هستی تعجب می کنم از این حرفتون، 

دستگاه تصفیه هوا جواب نمیده برای خونه بگیرین؟ واقعا شرایط سختی هست به نظرم کارتون رو درست کنید برید ...

من خونم کوچیکه و تصفیه هوا داره خیلی خوبه جواب می ده، اما الان متاسفانه شهرستان خونه پدر شوهرم هستم واسه همین انقد دلنگرانم، خدا خودش مواظب بچه هامون و خانواده هامون باشه

بچه ها نراحت نشین از حرفام اخه از هر بعدی نگاه می کنم مثل سرابه این معضل سال هاست ناراحتم هر سری تو ذهنم یه دلیل میارم برای این وضعیت به خدا من مسیول بودم شب راحت نمی خوابیدم تا مشکل حل شه چرا مسیولین کاری نمی کنن پس

بله مطمئنن هست، دوست عزیز ما همه گناهکاران عالمیم، اونا که تو الان تو آنتالیا کنار ساحل دارن آفتاب م ...

به دل نگیر دوست عزیز، فکرکنم شوخی کرده چون بعیده جدی باشه حرفش

چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.
بچه ها نراحت نشین از حرفام اخه از هر بعدی نگاه می کنم مثل سرابه این معضل سال هاست ناراحتم هر سری تو ...

نه جنوبی نیستم فقط عکساشو دیدم و سالهای اخیر که عکس ها ادمو ناامید می کنه توروخدا برید از اونجا دیگه جای زندگی نیست

نفرستادم تو خونن ولی تو خونه هم خاکه از صبح نذاشتم پاشون از داخل اتاق بزارن بیرون ولی با این وجود بازم خونه پر خاکه تمام درزا رو هم بستم ولی فایده نداره 

الهي و ربي من لي غيرک

جالبه که الان میبینم حتاقصد ندارن  مدارس فردا رو هم تعطیل کنند  میگند قراره بارون بیاد هوا صاف میشه 😑😑

چقد  بی کفایتی چقد بی مسوولیتی به جون خوزستان افتاده که اوضاعش اینجور شده 

عزیزم از پریروز اعلام کردن واسه تعطیلی امروز شما بچهات رو فرستادی ک چی بشه

گلم ریز گرد هستن، من نمی دونم از درز پنجره و سه لایه پرده چطور میان داخل، من دو سال پیش ریزگرد میومد تو خونه ام هر یک ساعت با جارو برقی خاک رو بر می داشتم و گریه می کردم (نسبت به خاک وسواس دارم)، 

یراهی با همسرم کشف کردیم

با اسپری آبپاش هر ربع ساعت یکبار تمام پرده رو نمدار می کنیم که ریزگرد ها کمتر وارد خونه بشن (پرده گل می شه اما بهتر از سلامتی خودمون هست)

البته این یکساله بخاطر بچه ام تصفیه هوا گرفتیم دیگه نیازی به اینکارا نیست، ولی متاسفانه الان خونه خودم نیستم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز