2777
2789
عنوان

بچه ها کی مثل من اورتینگ داره

59 بازدید | 14 پست

واقعا چیز بدیع 

مثلا پسره نماینده کلاس مون داشت از زحماتی ک برا مون کشیده بود می‌گفت و از اینک سخته خسته شده 😂

هیچ کس هیچی نگفت من احمق تشکر کردم ازش 

نباید می‌گفتم؟

اه 

چرا اینجوریم 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

اتفاقا کار خوبی کردی

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم آخه از اول با این من مشکل داشتم ولی هر وقت سوالی ازش پرسیدم جواب داد

شعور و تربیت خانوادگیتو رسوندی

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

تربیت و اصالت خانوادگیت رو رسوندی چرا نباید تشکر کرد از همچین زحمتی ؟؟؟ دمت گرم آفرین از کاری که کرد ...

مرسی عزیزم آخه واقعا بدبخت زحمت کشید مخصوصا من همیشه ازش سوال داشتم 

ولی خب ما یکم باهام تو زاویه هستیم کلا گفتم نکنه زشت بوده باشه 

چون بقیه توی اون جمع تربیت نشدن و تشکر کردن بلد نیستن دلیل نمیشه کار شما بد باشهشما بهشون تربیت و تش ...

مرسی عزیزم من امروز نبودم انگار دعوا شده تو کلاس این اومده داره از سختی ها میگه برا اونای ک براشون دعوا کرده من فکر کردم با همه کلاسع منم یه پیام تشکر براش گذاشتم  😂 ولی عب ندارع بچه خوبیه واقعا 

مرسی عزیزم آخه واقعا بدبخت زحمت کشید مخصوصا من همیشه ازش سوال داشتم ولی خب ما یکم باهام تو زاویه هست ...

تو زاویه باشی چه ربطی داره ، آدم باید شرافت و اصالت خانوادگیش رو نشون بده تو جمع که بقیه هم یاد بگیرن

تو زاویه باشی چه ربطی داره ، آدم باید شرافت و اصالت خانوادگیش رو نشون بده تو جمع که بقیه هم یاد بگیر ...

قربونت عزیزم آخه من فکر کردم این داره  مثلا درد دل می‌کنه امروز نرفتم دانشگاه

بعد نگو اینا باهم دعوا شون شده من اون وسط از همه جا بی خبر ازش تشکر کردم 😂

حالا مهم نیس خیلی ولی خب حس نخود وسط اش بهم دست داد