2777
2789
عنوان

دلم برای بابام میسووووزه

554 بازدید | 23 پست

بابام خیلی مظلومه، اما مامانم حسابشو همش میرسه، مامانم هزارتا دوست داره همش بیرون و گردشه بابام هیچی، صبح زود میره سرکار آخر شب ساعت 11 شب میرسه خونه شام میخوره میخوابه نه سرگرمی نه ماشینی هیچی، پولاشو مامانم میگیره خرج میکنه یا جمع می کنه، به شدت باهمه خوبه، خیرخاهه همس و اما چون خیلی روراست و بی سیاسته کسی خیلی تحویلش نممیگیره، خونوادشم پاچیدن از هم، انقد بابای خوبیه برای من و برادرم مهربون و صبور و پایه، حس میکنم حقش کمه، باید خدا بیشتر بهش بده، از بچکی کار کرده اما همیشه هشتش گروی نهش بوده.

قدرشو بدونید و شما باهاش خوب باشین این همه چیزیه ک از زندگی میخواد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بچگی مامانم همیشه منو با حرفاش و رفتاراش میکوبید مثلا چون خودش زیبا بود من نه، منو علنا به کسی نشون نمیداد، اما بابام همش باهام بازی میکرد کاردستی درست میکرد و خیلی محبت میکرد بهم

من خیلی خوبم باهاش، اما دلم میخواست دوست و رفیق داشت باهاشون میگشت مثل مادرم، خیلی تنهاس

خب شاید خودش زیاد اجتماعی نیست. منم سالهای قبل خیلی دوست داشتم ولی الان میشه گفت هیچی دوست ندارم. در حد پیام اونم خیلی کم. چون خودم اینطوری راحتترم

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

دلت میسوزه چون می‌دونی بابات خیلی زحمت کشیده و کم دیده شده. اما این واقعیت زندگیه، بعضی آدما اینطورن که کمتر دیده میشن چون ساده‌ان و سیاسی بازی ندارن. فقط خودت قدرش رو بدون و سعی کن جای خالی حمایت رو تو زندگی‌اش کمی پر کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خب شاید خودش زیاد اجتماعی نیست. منم سالهای قبل خیلی دوست داشتم ولی الان میشه گفت هیچی دوست ندارم. در ...

دلم میخواد خوشحال باشه، حالش خوب باشه، کسی اذیتش نکنه، مامانم زیاد بهش اهمیت نمیده منم خونه شوهرم