2777
2789
لباسو ست بهداشتیو اینچیزا مگه برا خرید عقد نیست؟؟

برای من زمان قدیم بود خودشون خرید اوردن 

زمان عقدم دوباره لباس خریدیم یا یه گله ادم رفتیم اصلا به سلیقه خودم نبود یادش میافتم اعصابم خورد میشه

برای خرید عقد هم یادمه برای تمامه اعضا خانوادم لباس کادو گرفتن 

ممنونم عزیزماز هیچی نذار برات کم بذارناین نصیحت 14 سال زندگی مشترکهخودتو دست بالا بگیراز اول هرجور ج ...

اوکیه ازون لحاظ بعد ۶سال دیگه میدونه چجوریم و خرجام چجوریه خودم نمیخام شلوغ شه و چیزای بدرد نخور بخره الان بجای کیفو کفش و چادرو لباس میخام بگم یه سرویس بزاره تو طبق بهتره با انگشتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذوق کردم که متوجه شدیندقیقا من یه گل ریشه دار میخواستمو یه گلدون ارکیده اوردن

منم ندیده میخواستم براتون گل بگیرم انتخابم یه گل همیشگی وریشه دار بود🙂🩷خصوصا رازقی تاحالابا بوش بهشت رفتین؟

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

منم ندیده میخواستم براتون گل بگیرم انتخابم یه گل همیشگی وریشه دار بود🙂🩷خصوصا رازقی تاحالابا بوش به ...

واااای عاشق عطر رازقی ام

منو میبره تا انتهای امنیت کودکی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ما مراسم نامزدی و بله برون یکیه و درمورد ازدواج و مهریه هم کلا حرفی نمیزدیم تا روز عقد خودمو و شوهرم ...

عاهان خوشبخت شی

ما یه خاستگاری داریم دوخانواده بله رو گرفتن

یه شب بعمه و عمو و داییو خاله دو طرف جمع میشن و یه بله برون میگیرن و حلقه نشان میارن

بعد یکی دوماهم ک کارو بارای خرید عقدو اینچیزا اوکی شد مراسم عقد میگیریم

برای من زمان قدیم بود خودشون خرید اوردن زمان عقدم دوباره لباس خریدیم یا یه گله ادم رفتیم اصلا به سلی ...

حس میکنم منم با این استرسو خجالتی بودنم قراره همچین بلایی سرم بیاد

به جز پدر و مادر و خواهرا فک کنم ۱۵ یا ۱۶ نفر

خوشبخت شی گلم

من نزدیک ۱۰۰نفر میشن بنطرت ارایشگاهو برم بگم یه میکاب لایت بزنه با یه پیراهن ساده نباتی بپوشم؟ یا نه 

حس میکنم منم با این استرسو خجالتی بودنم قراره همچین بلایی سرم بیاد

خجالت رو بزار کنار با نامزدت تنها همه جا برید و تمامه کارتون رو تکی انجام بدید خیلی رمانتیک تره

خوشبخت شی گلممن نزدیک ۱۰۰نفر میشن بنطرت ارایشگاهو برم بگم یه میکاب لایت بزنه با یه پیراهن ساده نباتی ...

ممنونم

آره برو

منم آرایشگاه رفتم که عکسام خوب بشن

ولی در حد یه شینیون بسته ساده و میکاپ لایت خیلی ساده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خوشبخت باشی گلمخودت ارایش کردی؟

مرسی عزیزم 

نه زن عموم ارایشگره رفته بودم پیش اون موهامم سشوار کشید

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

خجالت رو بزار کنار با نامزدت تنها همه جا برید و تمامه کارتون رو تکی انجام بدید خیلی رمانتیک تره

من با اون راحتمممم بین بزرگترا خجالت میکشم دخالت کنم بگم نیاین نکنینو اینچیزا🤣😭از الان ترس برم داشتههههه نیاین سر مهریه توافق نکنن

پ.ن...پدرم فوت شده همه فاز بزرگتر برمیدارن بین عمو داییام و بابابزرگام اختلافه همیشه