limoooo مدیر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 عنوان بله برونتون چی پوشیدین | مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 53 پست مراسمتون چجوری بود؟تو طبق بله برون چی گذاشتن؟غیر انگشتر نشان دیگه چیا خریدن براتون؟ارایشگاه رفتین؟ 1404/03/03 | 03:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mo_nam عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 2626 لباسو ست بهداشتیو اینچیزا مگه برا خرید عقد نیست؟؟ برای من زمان قدیم بود خودشون خرید اوردن زمان عقدم دوباره لباس خریدیم یا یه گله ادم رفتیم اصلا به سلیقه خودم نبود یادش میافتم اعصابم خورد میشهبرای خرید عقد هم یادمه برای تمامه اعضا خانوادم لباس کادو گرفتن
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 ممنونم عزیزماز هیچی نذار برات کم بذارناین نصیحت 14 سال زندگی مشترکهخودتو دست بالا بگیراز اول هرجور ج ... اوکیه ازون لحاظ بعد ۶سال دیگه میدونه چجوریم و خرجام چجوریه خودم نمیخام شلوغ شه و چیزای بدرد نخور بخره الان بجای کیفو کفش و چادرو لباس میخام بگم یه سرویس بزاره تو طبق بهتره با انگشتر
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4919 ذوق کردم که متوجه شدیندقیقا من یه گل ریشه دار میخواستمو یه گلدون ارکیده اوردن منم ندیده میخواستم براتون گل بگیرم انتخابم یه گل همیشگی وریشه دار بود🙂🩷خصوصا رازقی تاحالابا بوش بهشت رفتین؟ یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
benitaam9863 عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2878 اوکیه ازون لحاظ بعد ۶سال دیگه میدونه چجوریم و خرجام چجوریه خودم نمیخام شلوغ شه و چیزای بدرد نخور بخر ... خیلی هم عالی👌👌 چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44394 مهموناتون چند نفر بودن؟ به جز پدر و مادر و خواهرا فک کنم ۱۵ یا ۱۶ نفر با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 131332 منم ندیده میخواستم براتون گل بگیرم انتخابم یه گل همیشگی وریشه دار بود🙂🩷خصوصا رازقی تاحالابا بوش به ... واااای عاشق عطر رازقی اممنو میبره تا انتهای امنیت کودکی سایت از صدا پر است و از حرف خالی
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 ما مراسم نامزدی و بله برون یکیه و درمورد ازدواج و مهریه هم کلا حرفی نمیزدیم تا روز عقد خودمو و شوهرم ... عاهان خوشبخت شیما یه خاستگاری داریم دوخانواده بله رو گرفتنیه شب بعمه و عمو و داییو خاله دو طرف جمع میشن و یه بله برون میگیرن و حلقه نشان میارنبعد یکی دوماهم ک کارو بارای خرید عقدو اینچیزا اوکی شد مراسم عقد میگیریم
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 برای من زمان قدیم بود خودشون خرید اوردن زمان عقدم دوباره لباس خریدیم یا یه گله ادم رفتیم اصلا به سلی ... حس میکنم منم با این استرسو خجالتی بودنم قراره همچین بلایی سرم بیاد
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 به جز پدر و مادر و خواهرا فک کنم ۱۵ یا ۱۶ نفر خوشبخت شی گلممن نزدیک ۱۰۰نفر میشن بنطرت ارایشگاهو برم بگم یه میکاب لایت بزنه با یه پیراهن ساده نباتی بپوشم؟ یا نه
mo_nam عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 2626 حس میکنم منم با این استرسو خجالتی بودنم قراره همچین بلایی سرم بیاد خجالت رو بزار کنار با نامزدت تنها همه جا برید و تمامه کارتون رو تکی انجام بدید خیلی رمانتیک تره
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 پیرهن پوشیده بودم موهامو سشوار کرده بودم با میکاپبعد دیگه اونا هم انگشتر و گل و شیرینی و قند آوردن و ... خوشبخت باشی گلمخودت ارایش کردی؟
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44394 خوشبخت شی گلممن نزدیک ۱۰۰نفر میشن بنطرت ارایشگاهو برم بگم یه میکاب لایت بزنه با یه پیراهن ساده نباتی ... ممنونمآره برومنم آرایشگاه رفتم که عکسام خوب بشنولی در حد یه شینیون بسته ساده و میکاپ لایت خیلی ساده با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
00eshgh00 عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 25476 خوشبخت باشی گلمخودت ارایش کردی؟ مرسی عزیزم نه زن عموم ارایشگره رفته بودم پیش اون موهامم سشوار کشید پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 خجالت رو بزار کنار با نامزدت تنها همه جا برید و تمامه کارتون رو تکی انجام بدید خیلی رمانتیک تره من با اون راحتمممم بین بزرگترا خجالت میکشم دخالت کنم بگم نیاین نکنینو اینچیزا🤣😭از الان ترس برم داشتههههه نیاین سر مهریه توافق نکننپ.ن...پدرم فوت شده همه فاز بزرگتر برمیدارن بین عمو داییام و بابابزرگام اختلافه همیشه