2777
2789

الان من بگم بدرد کسی نمیخوره ک رسومات ما متفاوته🫤

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال 90

بسیار ساده

مانتو و شلوار و شال نباتی پوشیدم

گردنبند نشون آوردن و دسته گل بزرگ که چون 21 سالم بود توش 21 تا گل رز داشت

شیرینی

چادر سفید نمادین عروس

همینا

دو هفته بعدش عید و برام عیدی آوردن اونجا شوهرم سنگ تموم گذاشت

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

ارایشگاه نرفتمموهام رو سشوار کشیدمیه کت گل بهی با شلوار سفید و بلوز حریر سفید پوشیدمشیرینی و انگشتر ...

استرس گرفتمممممم بعد ۶ سال دوستی میخاد بیاد خواستگاری بعدشم بله بروننن

مااینجا عمه و عمو خاله و داییای دوطرفم میان اولین بارم هست میبیننم خونوادش بنظرت ارایشگاه برم؟

استرس گرفتمممممم بعد ۶ سال دوستی میخاد بیاد خواستگاری بعدشم بله برونننمااینجا عمه و عمو خاله و داییا ...

برای چهره نه

ولی موهات رو برو ارایشگاه براشینگ کن

ارامش داشته باش 

منم بعد سه سال دوستی توی بله برون اقوام همسرم رو دیدم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سال 90بسیار سادهمانتو و شلوار و شال نباتی پوشیدمگردنبند نشون آوردن و دسته گل بزرگ که چون 21 سالم بود ...

چه عالی

خوشبخت باشی

اینجا رسم کیفو کفش سفیدم دارن ک من خوشم نمیاد میخام بگم نیاره نمیدونم چی کار کنمممم ازین کله قندو ست بله برونا خوبه؟ یا کلا اداس و هزینه اضافس؟

من یه پیراهن فوق العاده خوشگل سفید پوسیده بودم ، بلند بود حالت حریر بود بیشترش ، رسم و رسوماتمونم که خب  سنگین تره به نسبت بقیه ، تو بله برون از سرویس طلا هست تا پوشاک و کفش و لوازم ارایشی و بهداشتی ، اینا همه پک کامل ، چادر و انگشتر ، سینی های میوه و شیرینی ، کله قند ، ارایشگاهم رفتم ولی فقط میکاپ بود اونم سبک چون محجبه بودم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

من لباسم که کوردی بود

برای حلقه هم منو مامانم با اقای همسر رفتیم خرید

لوازم ارایش و دو دست پارچه لباس کوردی

و مانتو شلوار و کیف و کفش و یسری خورده ریز دیگه خریدیم شوهرم برد با خودش

بعد همه رو گذاشتن طبق همراه شیرینی و شکلات اوردن

مراسمم خونه عمو من برگزار شد مهمونامونم فکر کنم ۵۰ ۶۰ نفری میشدن برام طلاهم گذاشته بودن کنار حلقه

زدیم رقصیدیم نصف شب رفتن همین😌😁😂🙂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه