limoooo مدیر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 عنوان بله برونتون چی پوشیدین | مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 53 پست مراسمتون چجوری بود؟تو طبق بله برون چی گذاشتن؟غیر انگشتر نشان دیگه چیا خریدن براتون؟ارایشگاه رفتین؟ 1404/03/03 | 03:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
awaaaaaaaa عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 13135 مراسم خاصی نداشتم فامیلای نزدیک هم بودن شلوغ نبود .من یه پیرهن که حالت کت و دامن کوتاه تا یه وجب بال ... @niniyar میشه عکس رو پاک کنید ممنون
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4921 واااای عاشق عطر رازقی اممنو میبره تا انتهای امنیت کودکی یه جور بالدار کننده ایه🫠✨🤍البته که رازقی های خونمون اقاقیا وعطرشون پیش توکم میارههه🥰♥️ یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 ممنونمآره برومنم آرایشگاه رفتم که عکسام خوب بشنولی در حد یه شینیون بسته ساده و میکاپ لایت خیلی ساده عاهان حتما میرم پسمیگم شنیونم نکنه فر کنه یا سشوار بکشه برام ک زیاد مشخص نشه اراییشگاه رفتممن واقعا امادگیشو ندارم خیلی استرس اورهشما سنتی بود ازدواجتون؟
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 مراسم خاصی نداشتم فامیلای نزدیک هم بودن شلوغ نبود .من یه پیرهن که حالت کت و دامن کوتاه تا یه وجب بال ... خوشبخت شی گلممم چه خوشگلن وسایلات پس حتما طبق رو میگیرم خیلی قشنگو شیک میشه
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44442 عاهان حتما میرم پسمیگم شنیونم نکنه فر کنه یا سشوار بکشه برام ک زیاد مشخص نشه اراییشگاه رفتممن واقعا ... نه مشخص میشه به هرحالاکثرا میرن دیگهنه دوست پسرم بوداسترس نداره باباخبری نیست با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
awaaaaaaaa عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 13135 خوشبخت شی گلممم چه خوشگلن وسایلات پس حتما طبق رو میگیرم خیلی قشنگو شیک میشه اره تو طبق های خوشگل بودن اینجا از طبق رو آورده بودمشونبعد من جون عقدم توی تالار بود و برام تور کرایه کردن دیگه پیرهن نخریدن بله برون بیارن
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 نه مشخص میشه به هرحالاکثرا میرن دیگهنه دوست پسرم بوداسترس نداره باباخبری نیست اخه میدونی من پدرم فوت شده بعد طرف مادریو طرف پدریم میخان هرکدوم ثابت کنن ک بزرگه منن میترسم از لج هم گند بزنن به مراسمم🤣😭وسط امتحاناتمه منو چ به شوهررر
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 اره تو طبق های خوشگل بودن اینجا از طبق رو آورده بودمشونبعد من جون عقدم توی تالار بود و برام تور کرای ... بسلامتی خیلی خوشگلننننننبرات غیر حلقه طلا اوردن؟بعد شما رسم باکس پول ندارین؟
awaaaaaaaa عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 13135 بسلامتی خیلی خوشگلننننننبرات غیر حلقه طلا اوردن؟بعد شما رسم باکس پول ندارین؟ نه فقط همون نشونمو آوردن سر عقد زیر لفظی بهم نیم ست دادن و کادو بهم سرویس دادن بعد از عقدم پولایی که جمع شد رو دادن خودم 4 تا النگو خریدمنه رسم که ندارم ولی خود پسر بعد از عقد برام خرید باکس پولو