کدوم بگم عزیزم.... 😔
سالها جمکران رفتم با تمام آدابش، زیارت عاشورا با تمام روشها، چله حشر(ساده و اونی که روزی ۴٠ بار هست) ،طه، تکاثر، مزمل، فتح، کوثر و سوره های مختلف، یس سیدالشهدا، نماز شب، نماز جعفر طیار، نماز استغفار، انواع نماز استغاثه، حرم امام حسین، حرم امام رضا، انواع امام زادگان ایران، عراق، شهدای انواع شهرها(خیلی هاشون رو با بدبختی سر مزار شون رفتم)، انواع چله های صلوات، توسل به حضرت ابوالفضل، ام البنین، حضرت زینب، ام کلثوم، رباب، حضرت علی اصغر (انواع نذر شیر)، حضرت قاسم، علی اکبر، ٧٢ شهید کربلا، ارواح حادثه کربلا، خادم امام رضا و امام حسین شدن، توسل به همه امامان و ١٢۴ هزار پیغمبر، پیاده روی های اربعین، از همه التماس دعا خواستن، نذر امام جواد به روشی که تو سایت آیت الله بهجت هست، نذر کودکان کار، نذر حیوانات، انوع نذر شمع، نذر کارتن خواب، نذر شله زرد، فرنی، نذر سیب شهید جهانیاری، نذر نون، نذر نمک، معراج، روزانه ٣ بار دعای توسل خوندن، حتی روزی نزدیک، ٣٠ هزار استغفار گفتن، تا ۶ ماه حدیث کسا خوندن و و و.... هیچی.... 😔
تا اونجایی که تونستم سعی کردم از گناه دوری کنم حتی به قیمت آواره شدن تو کوچه و خیابون.... 😔