2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم .منم چیزی از برادرم دیدم که قلبمو تیکه تیکه کرد.ناخودآگته این ذکر اومد به زبونم با اینکه اصلا دین و ایمون رو‌قبول نداذم ولی وقتی گفتمش واقن دلم تذوم گرفت

..اللهم اشرح لی صَدری ...چند بار زیر لب بخون .

میشه برای حل مشکلم ی صلوارت بفرستین

صلوات و حمد خوندم عزیزم 🤲📿 

"اگر یادتان بود و باران گرفت
دعایی به حال بیابان کنید!

اگر عشق بارید و دل خیس گشت
شفاعت زما بی نصیبان کنید!"

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

سلام عزیزم برات صلوات فرستادم و حمد خوندم الهی که هر چه زودتر به حاجت دلت برسی

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
سلام عزیزم برات صلوات فرستادم و حمد خوندم الهی که هر چه زودتر به حاجت دلت برسی

سلام گلم، من هم براتون صلوات و حمد خوندم 🤲📿 و تو چله هام حاجتروایی تون رو نیت کردم🌹🌹

سلام گلم، من هم براتون صلوات و حمد خوندم 🤲📿 و تو چله هام حاجتروایی تون رو نیت کردم🌹🌹

میتونم بپرسم در طول روز چه دعاهایی معمولا میخونی؟...لطفا با تعداد بگو ...مثلا اگه فلان ذکرو میگی بگد چن تا میگی

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

میتونم بپرسم در طول روز چه دعاهایی معمولا میخونی؟...لطفا با تعداد بگو ...مثلا اگه فلان ذکرو میگی بگد ...

کدوم بگم عزیزم.... 😔

سالها جمکران رفتم با تمام آدابش، زیارت عاشورا با تمام روش‌ها، چله حشر(ساده و اونی که روزی ۴٠ بار هست) ،طه، تکاثر، مزمل، فتح، کوثر و سوره های مختلف، یس سیدالشهدا، نماز شب، نماز جعفر طیار، نماز استغفار، انواع نماز استغاثه، حرم امام حسین، حرم امام رضا، انواع امام زادگان ایران، عراق، شهدای انواع شهرها(خیلی هاشون رو با بدبختی سر مزار شون رفتم)، انواع چله های صلوات، توسل به حضرت ابوالفضل، ام البنین، حضرت زینب، ام کلثوم، رباب، حضرت علی اصغر (انواع نذر شیر)، حضرت قاسم، علی اکبر، ٧٢ شهید کربلا، ارواح حادثه کربلا، خادم امام رضا و امام حسین شدن، توسل به همه امامان و ١٢۴ هزار پیغمبر، پیاده روی های اربعین، از همه التماس دعا خواستن، نذر امام جواد به روشی که تو سایت آیت الله بهجت هست، نذر کودکان کار، نذر حیوانات، انوع نذر شمع، نذر کارتن خواب، نذر شله زرد، فرنی، نذر سیب شهید جهانیاری، نذر نون، نذر نمک، معراج، روزانه ٣ بار دعای توسل خوندن، حتی روزی نزدیک، ٣٠ هزار استغفار گفتن، تا ۶ ماه حدیث کسا خوندن و و و.... هیچی.... 😔

تا اونجایی که تونستم سعی کردم از گناه دوری کنم حتی به قیمت آواره شدن تو کوچه و خیابون.... 😔