2777
2789
عنوان

میخوام الان بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 68 پست
واقعا ...وقتی میرید برا همیشه برید

نمیتونم 

همیشه خودم کات میکنم دوباره خودمم برمیگردم 

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا راست میگی میخوامش چون پسر خوبی بود خصوصیات اخلاقی زیادی داشت و دوستم داشت نمیخوامش چون پول ندا ...

قشنگ فکراتو بکن گناه داره هواییش کنی اونم انسانه قلب و احساس داره باورکن بازی کردن با احساس ادما تاوان داره من دیدم به چشم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

قشنگ فکراتو بکن گناه داره هواییش کنی اونم انسانه قلب و احساس داره باورکن بازی کردن با احساس ادما تاو ...

بیداره ۱۲ مین پیش آن بوده 

چیکار کنم؟😭

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

بیداره ۱۲ مین پیش آن بوده چیکار کنم؟😭

قشنگ فکراتو بکن دو دوتا چهارتاتو بکن با احساسش بازی نکن یا بسم الله  میدی پای حرفت میمونی دیگه ولش نمیکنی یا  پیام نمیدی دیگه ام نده لطفا خواهش میکنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بیداره ۱۲ مین پیش آن بوده چیکار کنم؟😭

قشنگ فکراتو بکن دو دوتا چهارتاتو بکن با احساسش بازی نکن یا بسم الله  میدی پای حرفت میمونی دیگه ولش نمیکنی یا  پیام نمیدی دیگه ام نده لطفا خواهش میکنم

2790
2778
2791
2779
2792