2777
2789
عنوان

میخوام الان بهش پیام بدم

842 بازدید | 68 پست

خودم بی دلیل کات کردم زدم از همه جا بلاکش کردم الان میخوام برم تولدشو تبریک بگم 

به نظرتون باهام بدرفتاری میکنه؟

هم میخوامش هم نمیخوامش 

اگه الان پیام ندم دیگه هیچوقت نمیتونم بهش پیام بدم 

چیکار کنم؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

پیام نده چون بی احترامی به اون شخص میشه 

وقتی رفتین و کات کردین دیگه برنگردید 

اون ادم بازیچه نیست که

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون تورو میخاد ؟

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

نده بذار به زندگیش برسه

تو خودت نمیدونی با خودت چند چندی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نده بذار به زندگیش برسهتو خودت نمیدونی با خودت چند چندی

واقعا راست میگی 

میخوامش چون پسر خوبی بود خصوصیات اخلاقی زیادی داشت و دوستم داشت 

نمیخوامش چون پول نداشت و شرایط ازدواج نداشت 

تو دوراهی بدی ام نمیتونم تشخیص بدم چه کاری درسته

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

پیام نده از بلاکی درش بیار ی عکس خیلی خوشگل از خودت استوری کن فقط اون ببینهتحریک میشه خودش پیم میده

میگم از همه جا بلاکه 

حتی خطشم بلاک کردم

خب دلیل بلاک کردنت چی بوده ؟ بنظر من ولی کاری میخوای رو انجام بده فوقش یا جواب میده یا نمیده دیگه

چون تو ۲۸ سالگی هیچی از خودش نداشت فقط تو زندگی اش درس خونده بود و کتاب خونده بود 

تنها دستاوردش یه دکترا ادبیات بود

2790
2778
2791
2779
2792