2777
2789
عنوان

میخوام الان بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 68 پست
همین اسی چیزی نگفت؟

چرا یکمم سرزنشم کرد منم عذرخواهی کردم دلایل چرت و پرت اوردم 

بعد بهم گفت کرم نما و فرودآ که خانه خانه توست بعدم شب بخیر گفت دیگه هم پیامی نداد از دیشب منم ندادم 

حالا چیکار کنم پیام بدم؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من ۲ سال و خورده ای با یکی بودم انقد فرصت دادم ولی ادم بی ثباتی بود فایده نداشت حتی انقد دوسش داشتم سعی کردم با خیانتس کنار بیام ولی نه تنها نتونستم ببخشم حای نتونستم کنار بیام 

الان قشنگ داره میشه یه ماه کاتیم 

نمیدونم این ادم چطوره ببین ارزش داره بخوای برگردی هدفت چیه واسه موندن باهاش 

من بعد اون انقد دیگه سر شدم که نگو حتی کات اخرم انقد واسم مهم نبود کراش زدم رو یکی دیکه که دارم متوجه مبشم این شخصم یه حسایی داره مبخوام یکم خودمو دایورت کنم شهص دیکه ای رو با تحربیاتی که دارم امتحان کنم وایه اینده 

من نمیگم تو این کارو کن ولی من دیگه بریدم خیلی ادیتم کرد کلا کشیدم بیرون ازش 

ازش دارم متتفر میشم حالا تکلیفتو با خودت مشخص کن ببین واسه چی میخوایش ایا معیاراتو داره ؟

اسی من ۲ سال و خورده ای با یکی بودم انقد فرصت دادم ولی ادم بی ثباتی بود فایده نداشت حتی انقد دوسش دا ...

فکر کنم اون آدم بی ثباته منم

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

فکر کنم اون آدم بی ثباته منم

نصیخت نمیکنم چون اجازه ندادی به کسی خودمم از نصیحت خوشم نمیاد فراریم از نصیحت 

فقط میتونم بگم این رفتار طرف مقابلو خیلی زیاد اذیت میکنه روی خودت کارکن علتشو پیدا کن 

ولی فقطم به خودت نگاه نکن کل رابطه رو ببین به خاطر عشق خودتو گول نزن با دقت فکر کن نه دلتنگی وابستگی و ....

موفق باشی گل نازم😊😍😘

2790
2778
2791
2779
2792