2777
2789
عنوان

سعید روستایی و جشنواره کن

829 بازدید | 37 پست

از نظر من کار یه کارگردان توسعه دادن جامعه س تو فیلماش نه اینکه مثل سعید روستایی بیای بدترین و دارک ترین قشر جامعه رو به تصویر بکشی تو فیلمات 

تو مصاحبه ش رسما میگفت من باب میل شما عمل کردم جایزه منو بدین برم!😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حال نمیکنم با فیلماش

به نظرم برای ایجاد یه جامعه ایده آل یکی از راه هاش اینه که اون جامعه مدنظر رو هرچند که تو کشور وجود نداشته باشه ولی فیلم ها نشون بدن و مردم با دیدنش نا خودآگاه میرن به سمتش

و برعکس سینمای کشور معمولا بدترین موضوعات رد برای فیلم سازی انتخاب میکنه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

فیلم جدیدش هم مثل قبلی هاست فلاکت ایرانیا 

در مورد یه زن بیوه س که میخواد ازدواج کنه ولی پسر سرکشی داره آخرم خواستگارش از خواهرش خوشش میاد پسرشم کلی داستان داره آدم شریه فک کنم یه بلایی سرش میاد

جامعه ما توسعه داره اخه همش گرونی و فقر

منم نگفتم گل و بلبل ولی با سناریو های بهتر نشون بده برادران لیلا بی شرمانه بود چتد درصد از مردم اونجوری زندگی میکنن؟

منم حال نمیکنم با فیلماشبه نظرم برای ایجاد یه جامعه ایده آل یکی از راه هاش اینه که اون جامعه مدنظر ر ...

دقیقا مثلا خارجیه متری شیش و نیم ببینه طبیعیه حالش بهم بخوره از ایران 

منم نگفتم گل و بلبل ولی با سناریو های بهتر نشون بده برادران لیلا بی شرمانه بود چتد درصد از مردم اونج ...

خیلییی زیاد 

ادم هایی که فامیل رو به زن و بچه خودشون ترجیح می‌دن 

کجا میتونم ببینم این فیلم رو؟اتفاقا الان دنبالش بودم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

منم نگفتم گل و بلبل ولی با سناریو های بهتر نشون بده برادران لیلا بی شرمانه بود چتد درصد از مردم اونج ...

تقریبا 80 درصد

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).