2777
2789
عنوان

شوهرم گفت تو بی عرضه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 60 پست
چجوری یادش بدم ۱۸ ساله منتظرم درست شه

شما دعوای حل نشده زیاد داری. الآنم صبرت لبریز شده ولی این دعوایی که گفتی واقعا برای جدایی خنده داره. برو کافه ای جایی بشین یه بستنی سرد بخور. برو پارک یه نفس عمیق بکش یکم ریکاوری کن خودت رو. اگه تو دوران قبل پریودی هستی حالت هات طبیعی هست تلاش کن گول ذهنت رو نخوری. سعی کن مدیریت کنی و به خودت مسلط بشی. اوضاع اونقدر که فکر می‌کنی داغون نیست آروم باش عزیزم🌹

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خودت با خودت درگیری بیچاره شوهرت

بیچاره اصلا مقصر نیست 

یکی دیگه زده بهش 

فحشش رو این خورده

درکتون نمیکنم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بیچاره اصلا مقصر نیست یکی دیگه زده بهش فحشش رو این خوردهدرکتون نمیکنم

میدونین چیه اینجور آدما میگن آدم باید برده شوهرش و تو سری خور باشه

از اون دسته آدمایین که میگن چون زنی باید هر ننگی رو بجون بخری

واقعا غیر قابل درکن

اها خب اگه کارت هر روزه فرق داره 

پس شوهرت چقدر قاطیه که بعد از مدت طولانی که یه تصادف جزیی کردی اینجوری برخورد کرد 

ولی حالا که بچه داری بیخیال 

مادر شدی باید خیلی جاها کوتاه بیای

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

ایشون که کارش زشت بوده و متاسفانه معمولا بعضی مردها زیادی رو ماشین حساس هستند حتی اگر مال خودشون نبا ...

آخه وقتی واسه خودش نیست

و پولیم بابتش نداده چرا باید دخالت کنه

اها خب اگه کارت هر روزه فرق داره پس شوهرت چقدر قاطیه که بعد از مدت طولانی که یه تصادف جزیی کردی اینج ...

آره مجبورم با ماشین رفت و آمد کنم

وگرنه علاقه ای به رانندگی ندارم اصلا

استاد ما همیشه میگفت مردا رو دو تا خط قرمز دارن یکی ماشین یکی شکم😂یکم تند رفته حق دارین کاش اون لحظ ...

خیلی دلم شکست

من دارم پا به پاش تو زندگی کار میکنم

مستقلم

سعی میکنم مادر خوبی باشم

ولی اون داره دائما به من احساس ناکافی بودن میده